Hopp til innhold
Info fra NRK

Ny programleder i «Alle mot 1»

Når den sjette sesongen av «Alle mot 1» drar i gang 11. februar, er det Selma Ibrahim som leder sendingene. Dette gjør hun sammen med Thomas Engeset og Selda Ekiz.

Selma Ibrahim, Selda Ekiz og Thomas Engeset

Selma Ibrahim, Selda Ekiz og Thomas Engeset er klare for sesong 6 av Alle mot 1.

Foto: Esten Borgos / NRK

11. februar er «Alle mot 1» tilbake med en ny sesong. Deltakere fra hele landet står klare for å prøve å vinne over TV-seere i det populære konkurranseprogrammet.

Til den sjette sesongen har NRK hentet inn Selma Ibrahim som skal lede programmet sammen med Thomas Engeset og Selda Ekiz. Selma har tidligere vært programleder for blant annet MGPjr og NRK Supernytt.

– Det er klart det er nervepirrende å lede et direktesendt program som hver lørdag samler så mange til TV-skjermen. Men det er også det som gjør det så spennende, sier Ibrahim.

– Sammen med Thomas og Selda så er jeg sikker på at vi vil ha det så gøy at det smitter av på seerne, og jeg gleder meg spesielt til alle ville eksperimenter, fortsetter hun.

I siste episoden fra forrige sesong, deltok Selma Ibrahim på et av eksperimentene der hun hoppet fallskjerm. Publikum og deltakeren fikk gjette på den høyest registrerte pulsen hun hadde under hoppet. Se svaret, og hele episoden her.

Sprø lørdagsunderholdning

Thomas Engeset hadde sin første sesong som programleder i fjor. Han synes det er «langt over snittet moro å få være med på et så sprøtt underholdningsprogram».

– Føler meg som verdens heldigste fyr som får være med å leke i beste sendetid! Og nå får vi toppe laget med Selma i tillegg. Jeg kunne ikke vært mer glad for hvor rart og sjukt dette livet utspiller seg, sier Engeset.

«Alle mot 1» har vært en publikumsfavoritt over flere år. Forrige sesong ble sett av i snitt 663. 000 seere i alle aldre, og hadde en markedsandel på 52% i snitt.

I sesong seks besøker Alle mot 1-produksjonen store deler av Norge, og tar hjelp av både norgesmestere og verdensmestere. Selv det norske forsvar er med og bidrar. Det har også blitt laget et eget laboratorium hvor både unge og gamle skal bryne seg på spennende utfordringer.

Vær med og konkurrere!

Som tidligere sesonger kan seerne være med og konkurrere via Alle mot 1-appen. Deltakerens svar blir målt opp mot snittet av svarene som kommer inn fra seerne. Hvem kommer nærmest fasiten, blir det deltakeren eller seerne?

Her er bruksanvisning på hvordan du laster ned og bruker appen.

Lykke til!