Hopp til innhold
Info fra NRK

Træsh

Ingrid Moholt Waaler navigerer deg gjennom jungelen av søplete popkultur i ny podkast.

programlederen for podkasten har brunt hår oppsatt i en klype bak på hodet. Hun er iført neonrosa blazer og ser på kameraet mens hun poserer med den ene hånda over hodet.

Programleder Ingrid Moholt Waaler elsker å synse om reality-TV og kjendiser.

Foto: Henriette Dæhli / NRK

Torsdag 14. september er det premiere på Træsh, en ny underholdningspodkast fra NRK. Hver uke får du det aller siste av sladder, skandaler, rykter, memes, konspirasjonsteorier og andre snakkiser fra kjendisverdenen.

– Jeg ville ha et sted hvor jeg kunne snakke, mene og synse om «nyheter» fra den litt mer søplete siden av popkultursfæren, forteller Ingrid Moholt Waaler.

Ariana Grande og Taylor Swift

– Når Erling Braut Haaland scorer mål i Champions League, blir det pushvarsel og toppsak i alle nettaviser, men når Ariana Grande stjeler noens kjæreste for ørtende gang er det nærmest knyst. Det vil jeg gjøre noe med, fortsetter hun.

I første episode har hun med gjest Gisle August Gjevestad Agledahl, og går blant annet inn på den langvarige teorien om Taylor Swift egentlig er en bifil kvinne holdt i skapet av sitt management.

– Jeg gleder meg aller mest til å kunne løpe i studio med rykende ferske nyheter fra internett, eller å sitte sammen med en fin gjest å snakke om gårsdagens episode av «The Real Housewives». Det er morsomst når det er ferskt, sier Ingrid Moholt Waaler.

programlederen er iført en knallrosa dress og enkle sandaler. Hun sitter oppi en søppelbøtte mens hun løfter lokket over hodet mens hun ser delvis opp i lufta og til siden.

Hver uke inviterer Ingrid en ny person som elsker populærkultur like mye som henne.

Foto: Henriette Dæhli / NRK

Prosjektleder Liza Stokke synes det er på høy tid at NRK kan gi folk en podkast som dekker behovet for noe flere er opptatt av.

– Endelig får NRK en podkast som handler om det folk faktisk snakker om i lunsjen, sier Stokke. Hun bedyrer at Moholt Waaler er den beste programlederen «Træsh» kunne hatt.

– Ingen andre kunne ledet den bedre enn meme-dronning og sladder-connaisseur Ingrid Moholt Waaler, avslutter hun.

Nyheter fra kjendisverden hører du i NRK Radio