Normal

Norskov (4:10)

Uke 42 NRK1 Fredag 16. oktober kl. 22.25

Etterforskeren Tom er i en klemme. Han kjenner nå svogeren Martins hemmelighet, og det skaper kvaler både i forhold til søsteren Jackie og tenåringen Oliver.

Norskov

Politietterforsker Tom Noack (Thomas Levin) får vite en hemmelighet som setter ham i en klemme overfor Oliver, (Mathias Kaki Jørgensen) tenåringen han er kontaktperson for.

Foto: Rolf Konow / SF Film

Samtidig innleder Tom og hans team en hemmelig etterforskning av det de tror er kokainsmuglerne.

Toms søster, Jackie Noack, er direktør for Noack Furniture og borgmesterfrue. Til vanlig er hun sin manns sterke sparringspartner i kampen for byen, men nå vakler den ellers så sterke kvinnen. Og da landets undervisningsminister besøker Norskov, er temperaturen mellom Jackie og mannen Martin iskald.

Norskov

Den danske havnebyen sliter med narkoproblemer blant de unge. Samtidig planlegges et storstilt havneprojekt som skal gi byen en ny identitet.

Foto: Rolf Konow / SF FILM PRODUCTION

Om serien

Politimannen Tom Noack vender hjem til Norskov for å rydde opp i byens narkomiljø. Oppgaven blir ikke så enkel som Tom har trodd. Mennesker han bryr seg om havner i søkelyset, og etter hvert viser det seg at han kanskje er på sporet av en større smuglerring.

Under etterforskningen må Tom navigere mellom de menneskene han er glad i og arbeidet. Balansegangen blir vanskeligere og vanskeligere, for alle skjuler noe, og også Tom har hemmeligheter for sine nærmeste. Tom føler at både tenåringen Olivers og Norskovs skjebne hviler på hans skuldre.

Norskov er en serie om små og store mennesker i en liten havneby i Danmark, om tilhørighet, skjebnen og om hva det vil si å bli voksen og ta ansvar.