NRK Meny
Normal

MGPjr finale 2015

UKE 45 NRK1 lørdag 7. november kl. 19:55

Ti spente finalister er klare for å bidra til et spektakulært og humørfylt direktesendt show fra Oslo Spektrum med 7 000 publikummere i salen. Årets programleder er Margrethe Røed.

MGPjr 2015

Margrethe Røed er programleder for årets finale i MGPjr.

Foto: Anne Liv Ekroll, NRK

MGPjr-finalistene har vært på en lang og intensiv reise fra de ble plukket ut på audition hos NRK i mars, til de står på scenen i Oslo Spektrum. Resultatet får du se i i kveld når de ti deltakerne fremfører sine egne låter for norske TV-seere og et Oslo Spektrum fylt til randen.

Hvem overtar MGPjr-trofeet etter fjorårets vinner Mathea-Mari?

Her er årets finalister

Finalen døvetolkes

MGPjr har blitt et av de mest attraktive eventer for barn og unge med musikk som hobby. Nytt av året er at hele finalen skal døvetolkes.

Det blir gjensyn med tidligere vinner Mathea-Mari og flere deltakere fra MGPjr 2014 og 2013. Vi kan også i år glede oss over innslag fra en ny gjeng fra Ungdommens Kulturmønstring. Vi byr også på magiske øyeblikk ved illusjonisten Alexx Alexander.

Stem via SMS

Finalistene har vært igjennom flere juryrunder, men nå er det den siste og avgjørende runden der seerne selv skal få være med å bestemme. Man stemmer via 26600 + artistnummer1-10 (kr 3,- pr stemme) og gratis på nrksuper.no/mgpjr idet sendingen starter.