Informasjon fra NRK

Alle mot 1, sesong 3 (2:9)

NRK1 lørdag 29. februar kl. 19.50

Marius Enger Pedersen (27) fra Fyllingsdalen skal prøve å slå hele Norge i lørdagsunderholdningen «Alle mot 1» på NRK.

Alle mot 1

Marius Enger Pedersen er klar for å kjempe mot hele Norge i «Alle mot 1».

Foto: Privat

I sesongpremieren på «Alle mot 1» sist lørdag ble det Norge som kom nærmest rett svar på den siste oppgaven. Dermed gikk premiepotten til en tilfeldig trukket person blant de mange som har registrert seg i Alle mot 1-appen.

Les mer om «Alle mot 1»

Nå skal Marius Enger Pedersen gjøre det han kan for å slå Norge og vinne potten. 27-åringen er bosatt i Bjørndalsskogen i Fyllingsdalen. Han er barnehagepedagog, og i høst fikk han og samboeren en liten gutt. Å få jobbe med barn og i tillegg ha en baby å komme hjem til, synes Marius er helt fantastisk.

Ellers er fotball Marius’ store lidenskap. Han har spilt selv siden han var seks år. I dag er han aktiv som fotballtrener for et juniorlag i Vadmyra IL.

Marius sier selv at han har et sterkt konkurranseinstinkt og anser seg som litt av en gambler når det gjelder spill. Kan det føre ham til topps i «Alle mot 1»?

På laget av hjelpere har Marius med seg faren Torstein Pedersen, broren Thomas Enger Pedersen og venninnen Anna Eggum Lien.

I kjendispanelet møter vi alpinlegenden Kjetil André Aamodt, forbrukerøkonom og TV3-programleder Silje Sandmæl og Mesternes mester-profil Madeleine Enersen Hellerød.

Som et tredje hjelpemiddel kan Marius få vite snittsvaret fra seerne i hjemkommunen Bergen i en av oppgavene.

«Alle mot 1» sendes direkte fra H3 Arena på Fornebu med publikum til stede i salen.

Vil du være publikum på Alle mot 1? Les HER!

Vil du være deltaker i sesongens siste program?

Alle mot 1

Selda Ekiz og Ole Rolfsrud presenterer nye eksperimenter som seerne kan gjette på i konkurranse mot en deltaker i studio.

Foto: Helene Kleiveland / Nordisk Film TV/NRK

Slik spiller du mot Marius

Alle mot 1

For å være med og gjette på oppgavene under sending, må du installere appen «Alle mot 1» på mobil eller nettbrett. Den kan lastes ned både til iOS og android. Installering og bruk er helt gratis.

Her laster du ned appen:

Hvis du har lastet ned appen i forrige sesong, må du oppdatere til den nye versjonen og registrere deg som bruker på nytt.

Registrerte spillere må være over 13 år.Du kan registrere opp til fem telefoner med én og samme bruker, Men det er kun den første du registrerer som vil telle som en stemme.

Har du spørsmål, kan du kontakte NRK Publikumsservice på info@nrk.no, 23 04 70 00 eller via NRKs kontoer på sosiale medier.