NRK Meny
Normal

Mammon – sesong 2 (ep. 4)

Uke 2 NRK1 søndag 17. januar kl. 21.40

Mordet på Hammern og overfallet på Mathiesen blir koblet opp mot den brutale terrorhandlingen som ryster Norge.

Mammon – sesong 2 (ep.4)

Statsministerens datter (Iben Akerli) blir hardt rammet når terroren rammer.

Foto: Glenn Meling / NRK

Den politiske maktkampen i regjeringen vokser når det blir rokkeringer i toppen.

Peter og Ellen leter videre i Hammerns hemmeligheter og får uventet hjelp av Mathiesen. Han er endelig klar for å vise dem hva Hammern plaget ham med. Samtidig som politiet og regjeringen jager nynazistmordere.

Mammon sesong2 (ep.4)

Peter (Jon Øigarden)er dypt sjokkert over det han blir vitne til.

Foto: NRK

Fimbul

Fjerde episode, Fimbul, forteller om kulden som brer seg over landet og i maktbastionene. De store terrorhendelsene får konsekvenser for alles arbeid, men også deres personlige problemer vokser, og ikke minst deres personlige ambisjoner.

Om serien

I andre sesong av thrilleren Mammon blir en kjent journalist og politisk kommentator brutalt myrdet. Norge er i sjokk; ytringsfriheten er under angrep. Drapet får en politisk maktkamp mellom statsministeren og finansministeren til å flamme ytterligere opp.

Vi møter igjen journalisten Peter Verås (Jon Øigarden). Han var kollega med den drepte og forsøker å finne ut hvem som har begått udåden og hvorfor.

Peter får også ansvar for å hjelpe kollegaens samboer Ellen.

Samtidig følger historien den karismatiske og ambisiøse statsministeren Michael Woll som skal lansere sitt store politiske prosjekt. Men han møter sterk motstand fra finansminister og nestleder Erik Ulrichsen. En intern maktkamp kommer ut i full offentlighet, og finansministeren planlegger hevn.

Mammon - sesong 2 8ep. 4)

Finansministeren (Ingar Helge Gimle) gjør alt han kan for å få mer makt. Her sammen med politisk rådgiver Johs Hansen (Anders Danielsen Lie)

Foto: NRK

Samfunnskritisk thriller

Mammon er en samfunnskritisk serie som skildrer problematiske sider ved makt-Norge.

Serien forteller om journalistenes, politikernes og maktmenneskenes sammenblanding av roller og hvordan journalistikk og politisk maktkamp både kan ødelegge og redde skyldige og uskyldiges liv