NRK Meny
Normal

Mammon – sesong 2 (3:8)

Uke 1 NRK1 søndag 10. januar kl. 21.25

Statsministerens datter Amelia blir plaget på nett. Hennes mørke, vonde hemmelighet setter hennes far under et enormt press.

Mammon - sesong 2

Statsministeren (Trond Espen Seim) er under enormt press både privat og politisk. Hans rival, finansministeren (Ingar Helge Gimle), er ute etter både makt og hevn.

Foto: Glenn Meling / NRK

Samtidig gjør finansministeren alt han kan for å svekke statsministeren og få sin hevn.

Peter forsøker å finne ut hvem den drepte journalisten Hammern skrev bok om. Han kommer også nærmere Ellen. Sammen oppdager de at Hammern også privat hadde store hemmeligheter.

Mathiesen forsøker på egenhånd å hjelpe Peter, og havner i en ekstrem situasjon.

I jakten på Hammerns hemmeligheter klarer Peter sammen med en datajournalist å finne en logg hvor Hammern har snakket mye med en som kaller seg "No reason". Han bestemmer seg for å møte denne personen, et møte som får enorme konsekvenser og gjør jakten på sannheten langt farligere enn det noen hadde forestilt seg.

Mammon - sesong 2

Peter (Jon Øigarden) møter en person som Hammern har hatt kontakt med. Møtet får enorme konsekvenser.

Foto: NRK

Ragnarok

Episode tre, Ragnarok, handler om hvordan maktkampen går fra personlig til privat og veldig vond. Og smerten ved nettmobbing og å føle at man svikter som forelder.

Mammon - sesong 2

Statsministerens datter har en vond hemmelighet som hun ikke ønsker at faren skal få vite.

Foto: NRK

Om serien

I andre sesong av thrilleren Mammon blir en kjent journalist og politisk kommentator brutalt myrdet. Norge er i sjokk; ytringsfriheten er under angrep. Drapet får en politisk maktkamp mellom statsministeren og finansministeren til å flamme ytterligere opp.

Vi møter igjen journalisten Peter Verås (Jon Øigarden). Han var kollega med den drepte og forsøker å finne ut hvem som har begått udåden og hvorfor.

Peter får også ansvar for å hjelpe kollegaens samboer Ellen.

Samtidig følger historien den karismatiske og ambisiøse statsministeren Michael Woll som skal lansere sitt store politiske prosjekt. Men han møter sterk motstand fra finansminister og nestleder Erik Ulrichsen. En intern maktkamp kommer ut i full offentlighet, og finansministeren planlegger hevn.

Samfunnskritisk thriller

Mammon er en samfunnskritisk serie som skildrer problematiske sider ved makt-Norge.

Serien forteller om journalistenes, politikernes og maktmenneskenes sammenblanding av roller og hvordan journalistikk og politisk maktkamp både kan ødelegge og redde skyldige og uskyldiges liv.