NRK Meny
Info fra NRK

Line fikser kroppen (1:6) - Premiere!

Uke 44 tirsdag 31. oktober. Premiere på NRK TV kl. 15.00 og NRK3 kl. 21.30. Første episode sendes også på NRK1 onsdag 1. november kl. 22.30.

Line Elvsåshagen tar i bruk alle verktøy for å bli kvitt kroppspresset som hun og jenter over hele landet er fanget i. Hennes høyeste ønske er å normalisere jentekroppen i et 2017, der naturlig nakenhet er tabu, hår på leggene er ekkelt og botox er den nye sminken.

Line er tilbake på TV

Jenta med det rosa håret er tilbake på TV med sitt mest personlige prosjekt hittil.

Foto: Kristin Granbo / NRK

Hvordan kan jenter føle seg litt oftere som en dronning – enn en dritt? Dette skal Line Elvsåshagen komme til bunns i i sitt nye TV-program, hennes mest personlige så langt. Tidligere har vi sett jenta fra Larvik med det rosa håret reise jorda rundt som backpacker uten penger og på kjærestejakt gjennom hele vårt langstrakte land.

3D-scanning og Ulrikke Falch

I første episode får vi vite at Line elsker sol og bading, men hun drar ikke på stranda, fordi hun føler at hun har en unormal kropp. Hadde hun sett andre med hennes kropp, ville hun derimot ha tenkt at den var helt fin. Hvorfor er det sånn?

Hun får 3D-scannet kroppen til to figurer i Barbie-størrelse; den ene er en drømmeversjon, den andre er slik hun faktisk ser ut.

Hun møter Ulrikke Falch, Norges fremste kroppsaktivist. Hvor like er det når det gjelder forholdet til egen kropp?

Line prøver også å finne sin egen stemme som kroppsaktivist ved å arrangere bukseløs dag i P3.

Line fikser kroppen

Hvordan kan jenter føle seg litt oftere som en dronning – enn en dritt? Dette skal Line Elvsåshagen komme til bunns i i høst.

Foto: Kristin Granbo / NRK

Det er tid for å feire jentekroppen slik den er i alle mulige former; for vi er alle stjerner!