NRK Meny
Normal

Leos reise (2:6)

Uke 47 NRK3 tirsdag 18. november kl. 22.20

Leo kommer bokstavelig talt i nærkontakt med lokalbefolkningen når han reiser til London på den svære "twerke"-festen Notting Hill Carnival.

Leos reise (2:6)

Leo Ajkic er i sitt ess under Notting Hill Carnival i London.

Foto: NRK

Leo Ajkic får kjenne på intimgrensene når han drar til den urbane og gedigne "twerke"-festen Notting Hill Carnival i London. Dette er verdens nest største karneval og Europas aller største gatefest, som tiltrekker seg over en million festende mennesker.

I den kjente bydelen oppdager Leo fort at ikke alle i nabolaget er like glad for denne årlige feiringen av det multikulturelle London, mens selv kaster han seg uhemmet inn i en folkefesten full av afro-karibisk musikk og rom, lettkledde damer og menn med svært god kontroll på bevegelsesmønstret i rumpepartiet samt et usedvanlig liberalt feststemt politikorps.

Om serien
"Leos reise" er et reiseprogram hvor Leo Ajkic drar på noen av verdens mest spennende, heftige og fargerike folkefester. I løpet av serien drar han til Rio de Janeiro i Brasil på en av verdens største idrettsfester, fotball-VM. Han drar til den urbane, gedigne twerke-festen Notting Hill Carnival i London – som er verdens nest største karneval, til verdens største Balkanfest i Guca, Serbia, hvor han som bosnier er spent på om han kommer til å føle seg velkommen. Han reiser til Indias største hindufeiring, Durga Puja, i Kolkata, og som så mange andre norske backpackere, drar han til et «Full Moon Party» i Koh Rong i Kambodsja.