Karsten og Leif (1:5) - premiere!

Uke 35 NRK1 søndag 6. august kl. 19.45

Karsten Warholm er blant verdens beste friidrettsutøvere. For første gang åpner han og trener Leif Olav Alnes dørene til hverdagen, tankene og metodene som er grunnlaget for den enorme suksessen.

Vi kommer tett på Karsten Warholm og Leif Olav Alned denne høsten.

Vi kommer tett på Karsten Warholm og Leif Olav Alnes denne høsten. Her fra treningsrommet på Vallhall Arena.

Foto: Henrik Myhr Nielsen / NRK

Karsten Warholm og hans trener Leif Olav Alnes har ikke bare oppnådd unike resultater, de har også et helt unikt vennskap. Kameraene har fulgt duoen tett siden pandemien brøt ut her til lands i mars og gjennom sommeren 2020.

Om den nye dokumentarserien sier Karsten og Leif:

– Vi bestemte oss for å si ja takk til en dokumentarserie med utgangspunkt i tidligere resultater. Vi tror at vår reise er ganske unik. I dokumentaren vil vi prøve å vise fram faktorer som er relevante for resultatene og litt dagligliv. Det er krevende å få frem det rette bildet av hverdagen vår, men vi håper og tror vi har klart å fram de store linjene. Vi lover at vi som i alt annet vi gjør, har gjort vårt beste. Vi har jo tross alt som motto at «godt gjort er bedre enn godt sagt».

Karsten Warholm og trener Leif Olav Alnes

Karsten Warholm og trener Leif Olav Alnes tilbringer mye tid sammen, både på trening og på fritiden.

Foto: Henrik Myhr Nielsen / NRK

Besøk hos kongen

I første episode tar H.M. Kong Harald imot Karsten og Leif på Bygdøy kongsgård. Her treffer de to møringene på en åpenhjertig konge som blant annet snakker om sin tid som konkurrende seiler under de olympiske leker på 60- og 70-tallet.

Karsten og Leif på besøk hos H.M. Kong Harald.

Duoen fra Møre slår av en uhøytidelig prat med H.M. Kong Harald i første episode.

Foto: Henrik Myhr Nielsen / NRK