Julemorgen 2015

Uke 51 NRK Super lørdag 19. desember kl 07.30

Ingunn Thon og Håvard Paulsen fra Barne-tv skal være med barna hver morgen gjennom hele jula. Det skal bakes pepperkaker og lages julegaver, og sammen med mye sang og musikk blir det garantert julestemning fra første stund. Pianist i år er Eiolf Ødegård.

Julemorgen 2015

Ingunn Thon og Håvard Paulsen skaper julestemning for barna hele julen.

Foto: Ole Kaland / Ole Kaland, NRK

Selvfølgelig kommer det mange gjester på besøk. Jenny Skavlan gir barna noen fine julegavetips og bakermester Harepus og bakergutten fra Nationaltheatrets forestilling «Dyrene i Hakkebakkeskogen» er her og lærer oss hvordan man skal bake pepperkaker.

Dukketeaterforestillingen «Bukkene Bruse på badeland» drar ikke til setra i år. De dra heller til badeland og innom Julemorgen.

Noen av artistene som kommer er Odd Nordstoga, The Mail Level, Madcon og Raske Menn og Thea fra MGPjr..

Mange barn er interessert i sport og driver med en eller annen idrett. Ingunn og Håvard vil gjerne prøve seg litt fram i forskjellige idretter og kanskje klarer Anja Hammerseng – Edin å lære programlederne noe håndballtriks. Eller hva med å prøve bueskytting nå Fredrik Sandem-Jensen som mange har sett fra Norske Talenter skal vise dem hva han kan.

I Julemorgen i år er det mange flotte filmer og serier. De er både morsomme og fulle av overraskelser og noen filmer er litt spennende. Vi viser blant annet Zack og Quack, Gubben og Katten, Knøttene, Alvin og gjengen og Røvernes Jul.

Det blir leker og konkurranser i studio. Noen husker kanskje Gavesnoken der gjestene må stikke hånden inn i en gave og gjett hva det er. De må kjenne på bløte, ekle og kanskje levende ting.