Julemorgen

Uke 51 NRK Super lørdag 20. desember kl 07.30

Endelig er Julemorgen på plass, som vanlig NRK Super fra 20. desember. Denne julen kan hele Norge hygge seg sammen med Haddy N’jie og Atle Pettersen.

Julemorgen

I år er det Haddy N’jie og Atle Pettersen som leder Julemorgen.

Foto: Ole Kaland / NRK

Julemorgen gir deg julestemning fra du slår opp øynene klokken halv åtte om morgenen. Haddy og Atle synger julesanger sammen med deg og glade gjester som Mathea-Mari, Angelina, Didrik Solli-Tangen, Sval og Marcus og Martinus.

Margrethe Røed kommer for å lage ristekuler, og vi skal lage snøfnugg av perler, pepperkakehus og lykter av glass. Putti Plutti Pott-gjengen svinger innom i jakten på julenissens skjegg, og mer dans blir det med Billy Elliot, Quick og Nøtteknekkeren.

Serier
Haddy og Atle byr på serier fulle av latter, lek, gråt, herlige overraskelser og glede. Madagaskarpingvinene er tilbake, villere enn noen gang. Det blir også Flaskepost fra Stillehavet, Masha og Mishka, Barnas Superjul og selveste Robin Hood.

Gavesnoking
Gavesnoken er en spennende test der gjesten må stikke hånden inn i en gave som kan være både fin, skummel, stikkende og LEVENDE. Gjesten skal selvfølgelig gjette hva som er i gaven.

Du kan selv bidra
Julemorgen ønsker å få hjelp fra våre seere til å lage julens fineste julealbum på nrksuper.no, hvor barn kan dele sine beste bilder av juleforberedelser og julefeiring.

Og kjenner du noen som har bursdag i julen, kan du sende inn hilsen til dem i Julemorgen. Her skal det feires hver eneste dag.

Stå opp, sitt ned, og skru på Julemorgen. Hver morgen i hele julen!