Informasjon fra NRK

Innafor, sesong 3

Uke 46 NRK TV mandag 12. november

Dickpics, vold, dommedag og ensomhet. Programleder Vilde Bratland Erikstad (22) utforsker miljøer og fenomener som opptar og utfordrer henne – og hennes generasjon.

Innafor, sesong 3

Dette er sesong 3 av den undersøkende dokumentarserien «Innafor», som nå har fått en ny programleder i Vilde Bratland Erikstad.

Foto: Jonas Ruud / NRK

Dickpics

I første program lurer hun på hva menn prøver å oppnå, når de sender bilder av den erigerte penisen sin til kjente og ukjente damer. Og hva med damene, juger de når de sier at de ikke liker sånne bilder? Vilde går grundig til verks for å finne ut hva som er greia med dickpics, fenomenet som har fått mye oppmerksomhet den siste tiden, men som menn og kvinner tilsynelatende har helt ulike oppfatninger av.

Volden

I andre episode 19. november møter Vilde unge menn som sitter inne for blind vold på gata. Hvorfor er de så sinte? Og hva med dem som slåss på fritiden, som en hobby – hva er kicket for dem? Vilde forstår ikke hvordan det er mulig å denge løs på et annet menneske. Hvordan går det når hun selv tester ut det å slå og bli slått?

Dommedag

I en verden med en hissig Trump, uforutsigbare Putin, klimaendringer, flom og naturkatastrofer lurer Vilde på om hun bør forberede seg på krise. De som hamstrer mat og legger seg i skytetrening blir ofte kalt paranoide, men kan det være de som får rett til slutt? Dette er tema for program 3 mandag 26. november.

Ensomheten

Den nye åpenheten har gjort det lettere å snakke om det som er vanskelig. Men hva med ensomheten? Hvis du var ensom, ville du ha sagt det? Programleder Vilde vet selv hvordan det er å være ny i en storby og ikke ha planer for helgen. I siste episode 3. desember utforsker hun ensomheten: Hvor farlig er den?