Hopp til innhold
Info fra NRK

Innafor: Mannen

Uke 47 NRK TV onsdag 20. november og NRK1 9. desember kl 19.45

Hvorfor er menn så dårlige til å snakke om følelser?

Innafor: Mannen
Foto: Patrick da Silva Saether / NRK

Programleder Vilde Bratland Erikstad er overbevist om at menn kunne hatt det bedre dersom de delte mer – men hva sier mannfolka selv? Og er det egentlig kjønnet vårt som avgjør hvor gode vi blir på å snakke om følelsene våre?

Vilde leter etter svar hos to som har skiftet kjønn, en evolusjonspsykolog, en gjeng fotballsupportere og en som skal på et hemmelig mannekurs i Sverige.

Mandag 2. desember: Klimarebellene

Innafor: Klimarebellene
Foto: Patrick da Silva Saether / NRK

Klimakrisen er vår tids største utfordring, og det haster virkelig med å finne løsninger. Likevel reagerer de færreste av oss så drastisk som aktivistene i Extinction Rebellion. Hva er det som gjør at de er villige til å gå i fengsel for klimasaken? Og kan opprøret deres få politikerne til å handle?

Programleder Vilde Bratland Erikstad har fulgt aktivistene i fem måneder, helt til det internasjonale opprøret som lammet flere av verdens storbyer i oktober.

Innafor: Selvmord på Instagram

Vilde Bratland Erikstad

Programleder Vilde Bratland Erikstad.

Foto: Patrick Da Silva Sæther / NRK

De to første programmene denne sesongen handler om selvmord på Instagram. Programmene kan ses i NRK TV

I første program utforsker programleder Vilde Bratland Erikstad det lukkede nettverket og ser nærmere på hvordan unge med selvmordstanker påvirker hverandre på sosiale medier. Dytter de hverandre i feil retning, eller hjelper de hverandre?

Program 2 ser nærmere på hvorfor unge med selvmordstanker heller åpner seg for likesinnede på Instagram, enn for de som egentlig skal hjelpe dem, altså hjelpeapparatet i psykiatrien. Programleder Vilde Bratland Erikstad leter også etter svar på hvordan man kan stoppe selvmordene som varsles på Instagram.