Innafor (1:4) - Premiere

Uke 4: NRK TV mandag 23. januar kl. 06.00 og NRK1 søndag 29. januar kl. 22.00

Bli med når programleder Emma Clare Gabrielsen (25) prøver puggedop, legger seg i stolen til en intimkirurg, tar for seg moderne sexarbeid og den nye åpenheten rundt psykisk helse.

Innafor (1:4) INNAFOR

Emma Clare tar seerne med på en personlig reise når hun debuterer som programleder.

Foto: Stephen Butkus / NRK

I den nye dokumentarsatsingen "Innafor" går Emma inn i aktuelle fenomener som utfordrer og i økende grad angår sin generasjon. Seeren blir med på en personlig reise, drevet frem av Emmas nysgjerrighet.

Emma Clare Gabrielsen

Emma Clare Gabrielsen.

Foto: Snorre Tønset / NRK

"Innafor" har sitt utspring fra samme undersøkende miljø som står bak Brennpunkt. En liten redaksjon har fått i oppgave å lage gravejournalistikk på en ny måte rettet mot målgruppen 20-29 år.

De har publisert nyheter underveis i produksjonen, og nå er TV-dokumentarene klare. Første sesong består av fire episoder, som skal ha premiere på NRK TV mandager, og som sendes på NRK1 søndager samme uke.

Innafor

Programleder Emma Clare Gabrielsen lar seg undersøke av intimkirurg Halvdan Vier Simensen.

Foto: NRK

Episode 1: Fiks meg

I første episode utforsker Emma fenomenet intimkirurgi, og hun får selv erfare hvor lett det er å få nye komplekser. Hun går inn i forestillingen om at kvinnens underliv skal være glatt og barbieaktig, noe som får flere til å gjennomgå kosmetiske operasjoner for å se «penere» ut nedentil.

NRK TV Man 23.01 06.00 - NRK1 Søn 29.01 kl. 22.00

Episode 2: Kjøp meg

Har moderne teknologi og den seksuelle frigjøringen gjort det enklere og mer fristende å selge seksuelle tjenester? I andre episode får du bli med når Emma tester blant annet hvordan det er å være sugarbaby. Du får også bli med sexarbeidere på jobb.

NRK TV Man 30.01 06.00 - NRK1 Søn 05.02 kl. 22.00

Episode 3: Dop meg

Det finnes piller som skal kunne gjøre deg skjerpa og smartere, nærmest uten bivirkninger. Ved utenlandske prestisjeuniversiteter har bruken av prestasjonsdop eksplodert. I tredje episode undersøker Emma om trenden er på vei til Norge. Hun får også selv prøve modafinil, et medikament som populært blir kalt «Viagra for hjernen».

NRK TV Man 06.02 06.00 - NRK1 Søn 12.02 kl. 22.10

Episode 4: Blottlegg meg

Det perfekte har mistet sjokkeffekten sin. Nå skal vi blottlegge oss og brette ut psyken vår. Det er med på å rive ned tabuer i samfunnet og gir håp til mange som sliter. Men hvor bra er det for den enkelte som står fram? Programleder Emma utforsker den nye åpenheten.

NRK TV Man 13.02 06.00 - NRK1 Søn kl. 19.02 22.15