NRK Meny
Normal

I Larsens leilighet (1:8)

Uke 7 NRK2 tirsdag 10. februar kl 20.55

I en ny serie i åtte deler møter programleder Vegard Larsen noen av våre fremste skuespillere. De forteller om yrket sitt og hva det har betydd for dem. Første gjest er Bjørn Sundquist.

I Larsens leilighet

Programleder Vegard Larsen byr på nære møter med åtte av Norges mest populære skuespillere.

Foto: NRK

De åtte gjestene er godt etablerte film- og teaterskuespillere som hver har tolket mange roller. I "I Larsens leilighet" snakker de om sine erfaringer foran et ungt og interessert publikum som er invitert til å være til stede.

I tillegg til Bjørn Sundquist møter vi Linn Skåber, Ingar Helge Gimle, Anne Marit Jacobsen, Anders Baasmo Christiansen, Ane Dahl Torp, Sven Nordin og Ingrid Bolsø Berdal.

Deler sine tanker

Serien er inspirert av det populære amerikanske TV-programmet "Inside the Actors Studio". Gjestene deler sine tanker om skuespillerfaget, hva yrket betyr for dem, hva som motiverer dem og hva de er engstelige for.

Hver av gjestene har med seg en gjenstand som har betydd noe spesielt for dem, og de blir bedt om å fremføre den replikken fra karrieren som de husker aller best.

Første episode

I Larsens leilighet

Bjørn Sundquist er gjest i første episode av 'I Larsens leilighet'

Foto: Rune Lind / NRK

Bjørn Sundquist vokste opp i Hammerfest på 50-tallet, langt unna både teater og kino. I dag er Sundquist en av våre fremste skuespillere. Han har mottatt fire Amandapriser og har over 100 opptredener i film og på TV.

Sundquist forteller om et langt liv på scene og lerret, med oppturer og nedturer. Og om den gang han drømte om å være filmstjerne i Hollywood.