Hopp til innhold

I heisen med Linn Skåber og Harald Stanghelle

Uke 17 NRK1 tirsdag 21. april 22.30

Hvem ville du stått fast i heisen med? Også i vår har vi invitert to personer til et TV-opptak. Ingen av dem vet hvem de skal møte. På vei opp til studio befinner de seg i samme heis som "tilfeldig" stopper mellom to etasjer. Heisen begynner å gå igjen først når de har besvart noen av livets store spørsmål.

I heisen med Linn Skåber og Harald Stanghelle

Linn Skåber og Harald Stanghelle er første par ut i den nye sesongen av 'I heisen med'.

Foto: NRK

Praten, den går dyp - i en fascinerende ramme og på en underholdende måte. Her er ingen programleder, men en stemme fra høyttaleren som stiller spørsmål underveis, noe som bringer samtalen videre.

Gjestene glemmer fort at det i heisen er et skjult kamera; for dem oppleves det som om heisen virkelig står fast mellom to etasjer til tross for at de vet at dette er arrangert. Her er ingen fare for å bli distrahert av utenforstående ting, og det oppstår en ideell ramme for den dype, eksistensielle samtalen.

Først ut er Linn Skåber og Harald Stanghelle. Vi får høre deres innerste tanker om livet og hva de tror på, om oppvekst på Vestlandet og helvetesangst - og om sterke øyeblikk der de opplevde noe som var større enn dem selv, og som ble vendepunkt i livet.

De andre vi møter utover våren er:

Hanne Sørvaag og Alexander Stöckl

Ingar Helge Gimle og Hanne Kristin

Silya Nymoen og Einar Øverenget