NRK Meny
Normal

Hjertevenner (1:14)

SENDEDATO IKKE BESTEMT

Det sies at den rette finnes der ute for hver og én av oss. I "Hjertevenner" møter vi seks single som alle er over 60 år, og som søker kjærligheten - eller bare en venn.

Hjärtevänner

I seks måneder har Magnus Silfvenius Öhman reist land og rike rundt, truffet et hundratalls pensionister, og av dissa valgt ut de seks personene som i programmet søker kjærligheten, eller kanskje bare en venn. Programmet kommer til å få deg til å le, gråte, og forhåpentligvis gir det et inspirerende blikk inn i den verden som mange eldre lever i.

Foto: YLE

Vi har alle til felles opplevelsen av forelskelse, nærhet, ensomhet og kjærlighet. Det handler om å være på rett sted til rett tid, og naturligvis krever det at du våger å ta sjansen. Derfor er denne serien underholdende for alle, uansett hvor gammel du er.

I seks måneder har programleder Magnus Silfvenius Öhman reist land og strand rundt, truffet et hundretalls pensjonister, og blant disse valgt ut de seks personene.

"Hjertevenner" kommer til å få deg til å le og gråte, samtidig som serien gir et godt innblikk i den verden som mange eldre lever i.