Informasjon fra NRK

Helt Ramm – Alpestreker

Nicolay Ramm og hans svenske side-kick Robin Bryntesson setter denne gangen kursen mot Seefeld i en egen lastebil for å dekke mesterskapet gjennom helt nye sprell i beste Helt Ramm-stil.

Helt Ramm

Robin Bryntesson (t.v) og Nicolay Ramm er klare for nye fantestreker i de Østerriske alper når ski-VM starter 21. februar.

Foto: Ole Kaland / Ole Kaland, NRK

Nicolay Ramm og Robin Bryntesson tar oss gjennom VM på ski med et litt annet fokus enn mellomtider og K-punkt.

Denne gangen strekker de galskapsstrikken enda lenger og tar mer sjanser enn noen gang, lover en boblende Nicolay Ramm.

– Vi har som mål å gjøre sendingene enda rarere, sprøere og villere enn dere kjenner oss fra tidligere, og hvem vet hva som skjer på veien ned til Seefeld, sier han uten å røpe mer enn at det blir overraskelser og elleville påfunn.

På veien til Seefeld poster Ramm og Bryntesson oppdateringer underveis på sine Instagram-kontoer og på Snapchat-kontoen Helt Ramm kan du følge med på hva som skjer bak kamera.

Kjærlig nabolands-strid

I kjent Ramm-stil har makkerne som vanlig møtt våre beste utøvere fra ski-VM og gitt dem uvanlige utfordringer. Gutta serverer oss også mer eller mindre sportsrelaterte reportasjer fra inn- og utland underveis.

Blant annet har Helt Ramm vært i New York for å gå langrennsstafett på Manhattan. Ramm og Bryntesson har også satt seg fore å avgjøre Norge-Sverige-striden en gang for alle.

– Jag ska i alla fall stå upp för Sverige och visa er norrbaggar vart skåpet ska stå, sier en kampklar Robin Bryntesson.