Informasjon fra NRK

Handlingens menn (7:8)

Uke 51 NRK1 fredag 22. desember kl. 21.15

Det blir en utradisjonell arbeidsuke for døtrene til Nils og Ronny når de får bli med fedrene på jobb i Namibia, Botswana og Zimbabwe.

Arbeidsuke i Handlingens menn

Nils og Ronny oppfyller fedreforpliktelser og tar med døtrene Juni Wærstad (t.v) og Leah Kristoffersen på en helt spesiell prakisuke.

Foto: Ronny Kristoffersen / NRK

Nils og Ronnys spesielle jobb har gitt dem mye dårlig samvittighet som fedre. Det har ikke alltid vært så lett å stille opp på skoleaktiviteter og andre foreldreplikter når man er mye på reise.

Nå skal imidlertid deres to 16 år gamle døtre ha obligatorisk ”jobbskyggedag” gjennom skolen, og Handlingens menn kommer seg ikke unna pliktene denne gangen.

Tilfeldigvis skal gutta på jobb til Namibia, Botswana og Zimbabwe akkurat denne uka, så jentene får pent ta til takke med det. Der blir det en litt annen leksjon i arbeidslivets gleder og utfordringer enn det jentene kanskje hadde forestilt seg.

Handlingens menn i Botswana

Leah Kristoffersen får uvante utfordringer gjennom en helt spesiell arbeidsuke med sin far.

Foto: Ronny Kristoffersen / NRK

Lothepus i «Jaguar on Ice»

I «verdens farligste konkurranse - Jaguar on Ice» hagler truslene når Leif Einar «Lothepus» Lothe og bestekameraten Joar Førde blir plaget på glattisen.

Dette er gutter som er vant til å være i førersetet, men hva er egentlig førersetet når rattet er på én side og pedalene på den andre?

Lothepus i Jaguar on Ice

Nils og Ronny tester om kameratforholdet til Lothepus og Joar Førde (t.v) holder når de må dele på ratt og pedaler på glattisen i Sigdal.

Foto: Mikael Luksepp / NRK

Piateed i Kraftverket

På Filippinene får barna en skoletime de sent vil glemme, når Nils og Ronny bestemmer seg for å lære de små om hjembyen deres i Norge, Hønefoss.

Gjest i studio er Norges mest spennende humortalent, Maria Stavang, kjent for svært mange unge som bloggeren Piateed.

Piateed i Handlingens menn

Den populære humorbloggeren "Piateed", alias Maria Stavang, er kveldens gjest i Kraftverket i Hønefoss.

Foto: Per Martin Nordli / NRK/Concorde

Om «Handlingens menn»

I reiseprogrammet «Handlingens menn» legger Nils Wærstad og Ronny Kristoffersen ut på enestående eventyr verden rundt og kaster seg ut i halsbrekkende prosjekter for at vise at verden kanskje er litt mindre farlig enn mange skal ha det til.

Kraftverket i Hønefoss er basen når barndomskameratene inviterer gjester og publikum til sin egen hjemby for å dele uforglemmelige reiseøyeblikk.

Handlingens menn med døtre i Botswana

Handlingens menn og deres døtre Juni Wærstad (t.v) og Leah Kristoffersen gir oss denne gangen uforglemmelige reiseøyeblikk fra Botswana.

Foto: Ronny Kristoffersen / NRK