Informasjon fra NRK

Handlingens menn (1:8) – Premiere!

Uke 45 NRK1 lørdag 11. november kl. 19.55

I denne nye lørdagsserien tar Nils og Ronny grep for å gjøre verden litt mindre farlig. Kraftverket i Hønefoss er basen når barndomskameratene inviterer gjester og publikum til sin egen hjemby for å dele uforglemmelige reiseøyeblikk.

Handlingens Menn Premiere

Veien blir til HVIS du går, og det er ingen grunn til å utsette noe hvis du har tenkt til å gjøre en forskjell for noen. Nils og Ronny er klare for å gi det norske folk et splitter nytt reiseprogram på lørdagskveldene fram mot jul.

Foto: Innocent Mukheli / NRK/Concorde

I reiseprogrammet «Handlingens menn» legger Nils Wærstad og Ronny Kristoffersen ut på enestående eventyr verden rundt og kaster seg ut i halsbrekkende prosjekter for at vise at verden kanskje er litt mindre farlig enn mange skal ha det til.

Sender fra hjembyen Hønefoss

Handlingens Menn studio

Det gamle Kraftverket i Hønefoss danner rammen rundt Nils og Ronnys nye reiseprogram.

Foto: Per Martin Nordli / NRK/Concorde

Gjennom åtte programmer tar Nils og Ronny med seg reiseopplevelsene hjem til barndomsbyen Hønefoss.

Der er det gamle Kraftverket gjort om til et spektakulært studio fylt med biler og suvenirer, og herfra kan både gjester og publikum ta del i turkameratenes mange rørende og underholdende reiseøyeblikk.

Handlingens Menn - premiere

Blant premierekveldens entusiastiske VIP-gjester finner vi Norsk Motorklubb Hønefoss.

Foto: Per Martin Nordli / NRK/Concorde

Gjør opp gammel samvittighetsgjeld

I det første programmet blir vi med reisekameratene til Filippinene, der de skal gjøre opp for en dårlig samvittighet som har gnaget dem i mange år. Løftet de ga til en lærerinne i en avsidesliggende landsby for lenge siden ble nemlig aldri innfridd. Ikke før nå.

Handlingens Menn - Banaue, Filippinene

Nils og Ronny reiser tilbake til Filippinene for å innfri et gammelt løfte til skolebarna i Banau.

Foto: Celwyn Abasolo / NRK

Nils og Ronny bestemmer seg for å ta grep og vil ikke bare sende ned skolebøker – de vil bygge et helt bibliotek. Romersk sådan.

Reiser til Mexico

Også Mexico står på blokka til Nils og Ronny i denne episoden, der de besøker et barnehjem og forsøker å gjøre tilværelsen litt lysere for barna og mødrene der.

Handlingens Menn på barnehjem i Mexico

I Mexico blir vi med Nils og Ronny på besøk hos Dennis Hollenbeck, som driver barnehjemmet Casa Esperanza i Baja California.

Foto: Ronny Kristoffersen / NRK

På hjemlige trakter blir søstrene Cecilie og Else Kåss Furuseth lurt ut på glattisen i en spesialrigget Jaguar, mens Linn Skåber får oppfylt sin drøm om en egen frisørsalong.

Handlingens Menn på glattisen

Søstrene Kåss Furuseth får kjørt seg i første episode av «Handlingens menn».

Foto: NRK

Skuespiller Vidar Magnussen fra «Side om side» gjester studioet i Kraftverket og må avsløre den mest håpløse gjenstanden han har tatt med seg fra en reise.

Handlingens Menn - Vidar Magnussen

Skuespiller Vidar Magnussen svarte ja med en gang han ble spurt om å gjeste Handlingens Menn.

Foto: Per Martin Nordli / NRK/Concorde