NRK Meny
Normal

Gjengangerne – sesong 2 (1:8)

Uke 44 NRK2 torsdag 29. oktober kl. 21.30 - Sesongpremiere

Det har gått seks måneder siden gjengangerne samlet seg og forsvant opp i fjellene. Ingen av innbyggerne vet at de døde fortsatt befinner seg i landsbyen.

Gjengangerne

TV-serien handler om en gruppe mennesker som forsøker å takle sin nye tilværelse som gjengangere i en liten landsby i Alpene.

Foto: Jean-Claude Lother / HAUT ET COURT / CANAL+

Gjengangerne har søkt tilflukt på en forlatt eiendom i en del av landsbyen som er blitt utilgjengelig etter oversvømmelsen. De har tatt med seg Simon, Camille og moren, Julie og den mystiske gutten Victor.

Hæren er satt inn for å hjelpe innbyggerne som har valgt å bli boende i landsbyen. Ryktene går om at gjengangerne vil komme tilbake, men myndighetene tar ikke dette seriøst. De få vitnene ender opp med å tie.

Adèle nedkommer snart med Simons barn. Léna og faren Jérôme har ikke gitt opp å finne Camille og Claire.

En fremmed kommer til byen, hans navn er Berg, og han ser ut til å vite mye mer enn det han forteller.

Gjengangerne

Merkelige ting begynner igjen å skje i landsbyen.

Foto: Jean-Claude Lother / HAUT ET COURT / CANAL+

Om serien

Den franske TV-serien Gjengangerne, "Les Revenants" som serien heter på originalspråket, fikk Emmy for beste TV-drama i 2013. Serien handler om en gruppe mennesker som forsøker å takle sin nye tilværelse som gjengangere i en liten landsby i Alpene, deres kjære og de andre innbyggerne på stedet. Musikken er ved Mogwai.

Gjengangerne

Den mystiske gutten Victor (Swann Namboutin) er sammen med gjengangerne på en forlatt eiendom i landsbyen. Ingen av innbyggerne vet at de døde fortsatt er der.

Foto: Jean-Claude Lother / HAUT ET COURT / CANAL+Jean-Claude Lother/Haut et Court