Gjengangere (4:8)

Uke 15 NRK2 torsdag 10. april kl 21.30

Camilla har begynt å finne seg til rette med sin oppdiktede identitet. Men tvillingsøsteren Léna lider og tappes for energi på grunn av arret hun har fått på ryggen. Det begynner å bli et åpent sår, og Léna er overbevist om at det er Camille som står bak.

Gjengangerne

Léna (Jenna Thiam) er overbevist om at tvillingsøsteren Camille står bak plagene hennes.

Foto: Photographer:JEAN-CLAUDE LOTHER / Haut et Court TV

Julie blir til slutt nødt til å gi opp å beskytte Victor. Hun er også redd for at gutten har hatt noe med nabokvinnens død å gjøre, og tar ikke opp kampen når politiet kommer og henter ham.

Adele og Simon finner tilbake til hverandre. Hun presenterer ham for datteren deres, Cloe, som ikke var født den gangen han døde. Men så gjør hun en sjokkerende oppdagelse.

Om serien

«Gjengangerne» er en fransk dramaproduksjon som har blitt en enorm suksess verden rundt. Kultserien med originaltittelen «Les revenants» handler om en gruppe mennesker som vender tilbake til hjemmene sine i en liten fjellandsby. De har vært døde i flere år, og sjokket er totalt for alle når de vender tilbake.

«Gjengangerne» vant Emmy-prisen for årets beste internasjonale dramaserie i 2013. Den er basert på en spillefilm med samme navn fra 2004, og har en uhyggelig og samtidig poetisk tone som har fått mange til å trekke paralleller til 90-tallsklassikeren «Twin Peaks». Serie 2 av «Gjengangerne» er i produksjon og skal være ferdig i 2014.