Hopp til innhold

Før vi dør (1:10) - premiere!

Uke 7 NRK1 mandag 13. februar kl 21.30

Den nye, svenske spenningsserien byr på en uforutsigbar og følelsesladd historie om sterke familiebånd, brutal maktkamp og personlige offer.

Før vi dør

Marie Richardson spiller politikvinnen Hanna Svensson. Adam Pålsson (t.v) spiller hennes sønn Christian og Alexej Manvelov (t.h) spiller Davor.

Foto: Fotograf Peter Cederling

Hanna Svensson er en prinsippfast politikvinne med høy moral. For to år siden pågrep hun sin egen sønn, Christian, for narkotikalanging. Nå har han sonet sin straff, men til Hannas store sorg vil han ikke ikke vite av henne.

Christian har i stedet funnet seg til rette i oppvasken på en restaurant som drives av familien Mimica. Der har familiens overhode, Davor, tatt Christian under sine vinger.

Når Hannas kollega og elsker Sven forsvinner, blir det kjent at han i hemmelighet har etterforsket en kriminell MC-gjeng. Det er bare Hanna som vet at han har en infiltratør, og via mobilen hans tar hun over kontakten med "Inez".

Snart innser Hanna rekkevidden av etterforskningen. En brutal maktovertagelse er på gang i den kriminelle underverdenen, og "Inez" ser ut til å være Hannas eneste mulighet til å forhindre et voldelig oppgjør.

Prisen er høyere enn Hanna aner.

Før vi dør

Hanna Svensson (Marie Richardson), med politikollegaene Bjørn ( Magnus Krepper) og Tina (Sofia Ledarp).

Foto: Fotograf Peter Cederling