Hopp til innhold
Info fra NRK

Elevrådet: Humorserie med nye, unge fjes.

Premiere! Søndag 3. januar 2021 i NRK TV.

I «Elevrådet» følger vi de fem medlemmene i elevrådsstyret på Sauejordet videregående skole gjennom deres første høstsemester.

Elevrådet på Sauejordet videregående.

Elevrådet på Sauejordet videregående.

Foto: Christopher Rogne Helberg / NRK

Elevrådsleder Seda (spilt av Edita Khachatrjan) har store forventninger til halvåret og gleder seg til at et TV-crew skal dokumentere at hun er den mest populære jenta på hele skolen. Forventningene må derimot kastes når hun møter resten av styrets vilt sprikende ønsker og ambisjoner.

Nestleder Harald (spilt av Tevje Espeland) ønsker seg ny sykkelparkering for lærere og elever, og hvertfall ingen nye venner eller kjæreste. Førstisen Rikke (spilt av Eline Dahm Breitenstein) har gledet seg skikkelig til å begynne på videregående og skal bytte både klesstil og personlighet. 16-åringen Matt (spilt av Daniel Kopperud) er styrets livstrøtte sekretær, og har søkt seg til elevrådet for å oppleve flere eventyr. Joffe (spilt av Ida Oldeide Hay) må være med for ikke å stryke i orden, men vil helst spise kebab, røyke weed og jekke ned folk som tøffer seg.

Elevrådet, norsk underholdningserie 2021

Matt, Seda, Joffe, Jens Harald og Rikke.

Foto: NRK

Tinder og blackouts

Sammen utgjør de elevrådsstyret på Sauejordet videregående. De er fulle av pågangsmot, men oppdager fort at alkoholmangel, seksuell uerfarenhet, Tinder-matcher og totale blackouts tross alt er mye viktigere enn størrelsen på bokskap, mykere stoler og søknader om midler fra Elevorganisasjonen. «Elevrådet» er historien om raringene på skolen som kanskje bare trenger et sted å høre til.

Se «Elevrådet» på strømmetjenesten NRK TV fra søndag 3. januar. Deretter kommer det en ny episode hver hverdag.