Normal

Drama i smådyras rike (3:3)

Uke 35 NRK1 søndag 31. august kl 20.05

Den urbane jungelen er et perfekt hjemmested for klodens minste vesener, men like fullt av farer som den virkelige jungelen. I Rio og Tokyo møter vi smådyr som vet at i kampen for å overleve er det viktigere å være smart enn sterk!

Drama i smådyras rike

En liten silkeape kommer bort fra flokken sin i Rios gater.

Foto: BBC Worldwide

I de fargerike og kaotiske gatene i Rio de Janeiro blir en liten, ung silkeape skilt fra flokken sin. Alene og fortapt må den møte storbyens farer alene. Vil den finne tilbake til de andre før det er for sent?

I Tokyos futuristiske bylandskap greier en nesehornbille å unnslippe sine forfølgere. Den legger ut på en utrolig reise for å finne et fristed i metropolen.

Om serien

Det handler om naturens aller minste kreaturer i den nye BBC-serien "Drama i smådyras rike". Vi blir med ned i en miniatyrverden full av utrolige og actionfylte historier med gresshopper, biller, ekorn og andre smådyr i helterollene.

For disse små dyrene er hvert sekund av døgnet en kamp for å overleve. Eventyrlige vågestykker og fryktelige katastrofer er hverdagskost.
Opptakene er gjort i noen av jordklodens mest spektakulære landskaper. Ved hjelp av spesialkameraer får vi utforske verden fra smådyras perspektiv på en helt unik måte.