Hopp til innhold

Da KORK kom til bygda (3:5)

Uke 49 NRK1 lørdag 6. desember kl. 19.55

I kveld reiser Leo til Dalane sørvest i landet. Der setter han hele bygda på hodet.

Da KORK kom til bygda (3:5)

Leo Ajkic og Ole Iversen fant tonen med hverandre og sammen med KORK.

Foto: fotografenas.no

I løpet av seks dager skal Leo få tre lokale talenter til å stråle på scenen sammen med KORK, med hele bygda som tilskuere.

Vi blir kjent med bandet Wolf som har laget sin helt egne musikalske sjanger. Moi (Ingjerd Østrem Omland) er en fremadstormende popsanger, og autisten Ole Iversen har absolutt gehør og et hjerte som banker for musikken.

Da KORK kom til bygda (3:5) DA KORK KOM TIL BYGDA

Leo Ajkic sammen med lokale musikalske talenter. I midten f.v: Ole Iversen, Kenneth Mydland, Kenneth Bergen og Marius Midtbø. Foran fv: Ole Iversen, Ingjerd Østrem Omland og Tom Redder.

Foto: NRK / NRK

Mens de tre mentorene fra KORK hjelper talentene med å bli klare for scenen, jobber Leo intenst med å få omgjort et digert telt til en nydelig konsertarena. Men først må teltduker tettes og scenen pyntes, og Leo er helt avhengig av å få bygdefolket til å hjelpe seg.

Da KORK kom til bygda (3:5)

Ingjerd Østrem Omland på scenen med KORK.

Foto: fotografenas.no
Da KORK kom til bygda (3:5)

Bandet WOLF, her ved Kenneth Mydland.

Foto: fotografenas.no

Om serien


Da KORK kom til bygda er en musikalsk underholdningsserie i fem deler. Ingrid Gjessing Linhave, Linn Skåber, Leo Ajkic, Anne Rimmen og Hans Olav Brenner reiser land og strand rundt for å lage musikalsk bygdefest. På en knapp uke skal hver av dem få en gigantisk konsert opp og stå ved hjelp av god, gammeldags dugnad.


Konsertprogrammet

Konsertprogrammet sendes i sin helhet senere på kvelden. Her blir det gjensyn med de tre lokale stjernene Ole, Wolf og Moi. I tillegg briljerer Kringkastingsorkestret med musikalske perler. Det er kanskje ikke så mange som vet at Beethovens 5. symfoni er laget i en diskoversjon. Den får du høre i kveld.