NRK Meny
Normal

Broen 3 (7:10)

Uke 46 NRK1 mandag 9. november kl. 21.30

Et eldre par blir funnet myrdet. Paret har også en kobling til et kunstverk. Nå er det antagelig bare ett offer igjen.

BROEN III (7:10)

Saga (Sofia Helin) og Henrik (Thure Lindhardt) er like i hælene på den mistenkte.

Foto: Carolina Romare / Filmlance International/Nimbus film

Alt peker mot at det er forretningsmannen Freddie Holst, men han motsetter seg å få politibeskyttelse.

Via en epost-adresse får etterforskerne endelig opp et spor etter den mistenkte morderen. Jakten blir satt i gang på begge sider av broen, men gjerningsmannen lykkes med å komme unna.

Samtidig får politiet frem listen over fosterbarn som har bodd hos det myrdede paret i Ystad. Det er ett navn som utpeker seg.

Saga får vite at Hans nå er hjernedød, og hun blir ytterligere presset når det viser seg at moren antagelig er myrdet. Kan Saga være involvert? undrer politiet.

BROEN III (7:10)

Den interne etterforskeren, Kjel (Björn Granath) vil avhøre Saga (Sofia Helin) når det viser seg at Sagas mamma antagelig er drept.

Foto: Carolina Romare / Carolina Romare/ Filmlance International/Nimbus film

Om serien

Saga Norén arbeider som etterforsker i Malmø. Hun får en ny sak da en kjent dansk kjønnsdebattant blir funnet brutalt myrdet på en byggeplass i Malmø. Mordet er det første i en lang rekke spektakulære drap der den skyldige er nøye med de estetiske detaljene. Hva vil morderen egentlig?

Saga får en ny dansk kollega, Henrik Sabroe. Også han har private utfordringer, og de to etterforskerne må finne ut av hvordan de skal forholde seg til hverandre.

Saken rammer også Saga personlig. For første gang merker hun tvil; kan hun fortsette etterforskningen?

Tvilen forsterkes når de mørkeste hemmeligheter fra Sagas fortid melder seg.

I tillegg til selve kriminalsaken dreier den tredje sesongen av Broen seg også om familien som begrep og betydningen av det personlige ansvar.