Anno, sesong 2 (25-27:30)

Uke 8 NRK1 mandag 22. januar kl. 19.45

Det er dårlig stemning blant deltakerne og det blir en dramatisk start på uken.

Anno 2

Det er alltid god stemning på Isegran når Høker'n kommer.

Foto: NRK

Denne uken er det siste mulighet for å kåre en ny mester i Anno. Det legges et stort ansvar på lederens skuldre og for at mesterstykket skal lykkes må flere av de gjenværende deltakerne bevege seg langt utenfor sin komfortsone.

Ep (26:30) Onsdag 24. februar kl. 19.45

Noen av stikkordene for denne episoden er avsløring av verdifulle hemmeligheter, misnøye med arbeidsinnsatsen og spionasje.

Ep (27:30) Fredag 26. februar kl. 19.55

I kveld får vi se hvordan Oldermannen bedømmer Annos siste mesterstykke. Nervene er i høyspenn når deltakerne skal underholde en fullsatt sal av Fredrikstads borgerskap. Starten går slettes ikke som planlagt. Og i kveld må siste deltaker forlate Anno før finaleuken starter.

Om Anno

Anno er en konkurransedrevet realityserie der deltakere samles i en tidskapsel hvor alt er som det var for nesten 300 år siden. Livet er lagt til Isegran rett ved Glommas bredd i Fredrikstad, med den moderne byen rett utenfor.

Der skal deltakerne leve sammen og konkurrere mot hverandre, jobbe seg opp fra fattigdom og slit, til rikdom og ære. I ti uker skal de lære seg nye ferdigheter og leve som sine forfedre.

De starter som lærlinger for deretter å arbeide seg opp fra svenn til mester. Egeninnsats er helt avgjørende for å nå toppen og bli byens beste borger.

Gjennom 30 episoder må deltakerne kjempe for sin plass i Anno gjennom utfordrende turneringer og dueller - og hver uke må en deltaker reise hjem.