Alt for dyra, sesong 2 (1:7)

Uke 14 NRK1 onsdag 5. april kl 20.25

Hestejenta som vil bli verdens beste rytter, verdens mest bøllete reinsdyr og verdens mest glamorøse hundekjoledesigner er noen av dem du blir kjent med i sesong 2 av "Alt for dyra."

Alt for dyra - premiere!

Magnus Brenna-Lund er i gang med andre sesong av "Alt for dyra".

Foto: Tom Egil Jensen fmvfoto.no / NRK

I "Alt for dyra" får du flotte møter mellom folk og dyr, enten det er snakk om brevduer, hunder eller hester.

Vi blir med hestejenta Alexandra Andresen når hun reiser hjemmefra for å starte utdannelsen som kanskje vil føre henne til OL i dressurridning i Tokyo.

Kappflyverkonkurranser med brevduer er en ukjent aktivitet i Norge. Men ikke etter denne utgaven av "Alt for dyra"; vi blir kjent med brevduegubbene fra Fredrikstad og møter bestekompiser og ærgjerrige rivaler på godt og vondt. Vi følger dem gjennom en hel sesong, som ender opp i en litt underlig og rar konkurranse i Danmark.

Miriam Andrea Jøms opplever dobbel lykke. Vi treffer henne på flyplassen når hun står og venter på både ny mann og ny hund.

Bølla fra Kautokeino er historien om verdens kanskje mest sette reinsdyr (etter Rudolf, selvfølgelig). Årsaken er at han en gang angrep en TV-reporter, og klippet havnet på nettet. Vi har møtt ham igjen, og han er ikke blitt noe mindre bøllete.

Sugarlight blir kalt eventyrhesten. Hesten ble nemlig kjøpt for småpenger, men har til nå løpt inn over 7 millioner kroner i premiepenger. Vi følger familien Solberg og eierne av travhesten både her hjemme og på den store reisen til VM i New York.

Senthuran Gopalakrishnan, også kalt Sento, har nettopp skaffet seg valp, høner og hane. Men alle dyrene skaper vanskeligheter.

Han får naboklager, og politiet og mattilsynet kommer. Til slutt havner Sento på sykehuset.