Normal

Alt for dyra - premiere!

Uke 39 NRK 1 mandag 26 september kl.20:15

Hva har en milliardærfrue, en uføretrygdet kattestylist og en kaninavler på Toten til felles? Ganske mye, skal det vise seg. Magnus Brenna-Lund lar oss bli kjent med folk som har dette til felles: De er lidenskapelig opptatt av dyr.

Alt for dyra - premiere!

Programleder Magnus Brenna-Lund

Foto: Tom Egil Jensen fmvfoto.no / NRK

Det bor over en million katter og hunder i Norge. Det finnes over hundre tusen hester. Hvor mange kaniner, aner vi ikke. I hvert tredje hus i landet bor det en familie med kjæledyr.

Gjennom seks episoder møter vi mange av dem og deres eiere som lever og ånder for dyrene sine. Programleder Magnus Brenna- Lund forsøker denne lidenskapen.

Vi blir med for å redde løsbikkjer i Marbella, på jakt etter den perfekte sædcellen i Danmark og på forskjellige skjønnhetskonkurranser for kjæledyr.

Noen kjenner du fra før: ”finansfruen” Siv Beate Reitan, advokat Mona Høiness, bergensfamilien Reksten og ”tobakkskongen” Andresen.

Gled deg også til å se oppdretter, Mr. Kanin fra Hedmarken, som spiser kaninene som taper i konkurranser, Solveig og Lise som driver katteoppdrett, og samboerparet Ole Jørgen og Ole-Marius som driver stort med hestesæd fra sin gård i Trøgstad.