Hopp til innhold

Alle mot 1, sesong 2 (10:10)

Uke 12 NRK1 lørdag 23. mars kl. 19.50

Kan en mattelærer greie å slå hele Norge i «Alle mot 1»? Det får vi vite når Nora Berrissoul deltar i sesongfinalen i det populære NRK-programmet.

Alle mot 1

Nora Berrissoul (26) er sesongens siste deltaker i «Alle mot 1».

Foto: Privat

Gjennom sesongen har NRK søkt kandidater til å delta i årets aller siste program. Svært mange har meldt interesse, og den som til slutt ble valgt ut, er 26 år gamle Nora Berrissoul. Hun er født og oppvokst i Oslo og jobber som lærer i matematikk ved Holmlia ungdomsskole. I tillegg studerer hun til å bli karriereveileder for unge.

Nora er langt over gjennomsnittet glad i å jobbe med matematikk og håper det kan hjelpe henne når hun skal gjette på ulike oppgaver i konkurranse med TV-seerne. Fritiden tilbringer hun gjerne med å spille innebandy og å være sammen med familie og venner. Hun er en tøff motstander for venninnene når de møtes for å spille brettspill. Nora er også glad i å lage mat, og utforsker gjerne mattradisjonene både i Norge og i foreldrenes hjemland Marokko.

Som vanlig får ukas deltaker ha med seg tre egne støttespillere som kan konsulteres i en av oppgavene. Nora har invitert med seg bestevenninnen Ruth, lillebroren Youssef på snart 18 år og en nesten åtte år gammel niese som er stor fan av «Alle mot 1».

Les mer om Alle mot 1

Alle mot 1

Ole Rolfsrud og Selda Ekiz inviterer til sesongfinale i «Alle mot 1».

Foto: Helene Kjærgård Kleiveland / Nordisk Film TV/NRK

Last ned Alle mot 1-appen

Alle mot 1
Foto: NRK

For å være med og konkurrere mot Nora, må du gjette på oppgavene via gratisappen «Alle mot 1». Den kan lastes ned både til iPhone og android.

iOS: https://apple.co/2H2XFTC
Android: https://bit.ly/2Fr9ktj

Hvis du har lastet ned appen i forrige sesong, må du laste ned den nye versjonen og registrere deg som bruker på nytt.

Ved eventuelle problemer med oppdateringen anbefaler vi at du går inn i Alle mot 1-appen i Innspillinger>Apper. Her velger du Lagring og deretter Fjern data (el.l., avhengig av enhet). Deretter åpner du Alle mot 1-appen igjen. Merk at du må velge et bilde eller yrkessymbol/avatar for å fullføre registreringsprosessen.