Alle mot 1, sesong 2 (9:10)

Uke 11 NRK1 lørdag 16. mars kl. 20.45

Det er klart for sesongens nest siste utgave av «Alle mot 1». Line Folstad fra Støren i Trøndelag skal prøve å slå hele Norge denne lørdagen.

Alle mot 1

Line Folstad (27) fra Støren i Trøndelag skal konkurrere mot seerne på direktesendt TV i «Alle mot 1».

Foto: Privat

Line er 27 år og jobber som kvalitetsleder i bygg- og anleggsbransjen. Derfra har hun kunnskaper og erfaring som kommer godt med også privat. Hjemme i Støren bor hun nemlig i et hus som trenger full oppussing, og den jobben trives hun med å ha kontroll på sjøl.

Line er en sosial og utålmodig person som liker at det skjer noe hele tida. På fritida kjører hun snøscooter, og hun er også glad i å være sammen med venninnene sine.

To av venninnene, Ida Tangstad og Marit Eggen, får bli med på Lines eget hjelperlag denne lørdagskvelden. I tillegg er Lines mor, Hege Wold, på plass i sofaen i studio.

I kjendispanelet møter vi tidligere motocross- og endurokjører Pål Anders Ullevålseter, fersk vinner av «Mesternes mester». Der ble en annen av kveldens gjester, tidligere fotballspiller Solveig Gulbrandsen, nummer 3 i fjor. Hun er i dag trener og TV 2-ekspert. Også tredjemann på kjendislaget har en bakgrunn som fotballspiller. Mads Hansen er i dag en kjent medieprofil og forbindes ikke minst med fjorårets store sommerhit, «Sommerkroppen».

Som et siste hjelpemiddel kan Line få vite snittsvaret fra seerne på hjemstedet sitt, Støren.

Les mer om Alle mot 1

Alle mot 1

Ole Rolfstud og Selda Ekiz er klare for sesongens nest siste utgave av seersuksessen «Alle mot 1».

Foto: Helene Kjærgård Kleiveland / Nordisk Film TV/NRK

Last ned Alle mot 1-appen

Alle mot 1
Foto: NRK

For å være med og konkurrere mot Line, må du gjette på oppgavene via gratisappen «Alle mot 1». Den kan lastes ned både til iPhone og android.

iOS: https://apple.co/2H2XFTC
Android: https://bit.ly/2Fr9ktj

Hvis du har lastet ned appen i forrige sesong, må du laste ned den nye versjonen og registrere deg som bruker på nytt.

Ved eventuelle problemer med oppdateringen anbefaler vi at du går inn i Alle mot 1-appen i Innspillinger>Apper. Her velger du Lagring og deretter Fjern data (el.l., avhengig av enhet). Deretter åpner du Alle mot 1-appen igjen. Merk at du må velge et bilde eller yrkessymbol/avatar for å fullføre registreringsprosessen.