Alle mot 1, sesong 2 (8:10)

Uke 10 NRK1 lørdag 9. mars kl. 19.50

Seerfavoritten «Alle mot 1» er tilbake på lørdagskvelden etter MGP-oppholdet forrige uke. Geir Ove Nilsen fra Tønsberg er deltakeren som nå skal prøve å slå hele Norge.

Alle mot 1

Geir Ove Nilsen (28) skal konkurrere mot hele Norge i «Alle mot 1».

Foto: Privat

Ukas deltaker er 28 år, opprinnelig fra Tønsberg og bor i dag i Oslo. Her har han stilling som prosjektleder innenfor rekruttering, en jobb der intuisjon og magefølelse er viktig. Det håper Geir Ove at han skal ha nytte av når han skal gjette på oppgavene i «Alle mot 1».

På fritiden er Geir Ove er glad i å lage mat til kompisene sine og i å trene. Han har drevet med mange ulike idretter og har et solid konkurranseinstinkt.

Les mer om Alle mot 1

I studio har Geir Ove med seg tre av kameratene sine som hjelpere: Eirik Nyseth, Fredrik Andreas Stenstadvold og Øyvind Lehre.

I kjendispanelet møter vi denne gang komiker Jonna Støme, programleder i NRK Sport Line Andersen og rallyfører Henning Solberg.

Snittsvaret fra seerne i Oslo, Geir Oves nåværende bosted, blir et av hjelpemidlene han kan benytte seg av i løpet av sendingen.

«Alle mot 1» sendes direkte fra H3 Arena på Fornebu med publikum til stede i salen.

Vil du være publikum i studio? Les her!

Alle mot 1

Ole Rolfsrud og Selda Ekiz er klare for en ny lørdag med «Alle mot 1».

Foto: Helene Kleiveland / Nordisk Film TV/NRK

Seerrekord

Forrige epiosde av «Alle mot 1» satte ny seerrekord med 801.000 seere. Stadig flere er med og gjetter via Alle mot 1-appen. Den er gratis og kan lastes ned både til Iphone og android:

Alle mot 1
Foto: NRK

iOS: https://apple.co/2H2XFTC
Android: https://bit.ly/2Fr9ktj

Hvis du har lastet ned appen i forrige sesong, må du laste ned den nye versjonen og registrere deg som bruker på nytt.

Ved eventuelle problemer med oppdateringen anbefaler vi at du går inn i Alle mot 1-appen i Innspillinger>Apper. Her velger du Lagring og deretter Fjern data (el.l., avhengig av enhet). Deretter åpner du Alle mot 1-appen igjen. Merk at du må velge et bilde eller yrkessymbol/avatar for å fullføre registreringsprosessen.