Informasjon fra NRK

«Nudes»

UKE 38 NRK TV søndag 22. september. NRK3 torsdag 26. september kl. 21.20.

I NRK P3s nye dramaserie møter vi tre ungdommer som står midt i sin aller første livskrise. På hver sin måte prøver de å få tilbake kontrollen når nakenbilder er på avveier.

Tre ungdommer står midt i sin første livskrise når nakenbilder blir spredt. Spennende, nært og hjerteskjærende om å prøve å få tilbake kontrollen.

NÅR ALLE HAR SETT DEG NAKEN. «Nudes» har premiere søndag 22. september. Da slippes de første tre episodene i NRKs strømmetjeneste NRK TV.

«Noen har lagt ut at noen puler på festen ...»

Sofia, episode 1-3, NRK TV søndag 22. september

Sofia og Axel blir smugfilmet mens de har sex på en fest. Dagen etter er klippet spedt, og det tar ikke lang tid før «alle» har sett det. Sammen med venninne sine prøver Sofia å finne ut hvem det var som filmet og hvordan filmen har spredd seg. Hvem var egentlig på festen? Hvem kan hun stole på? Og har Axel noe med det å gjøre?

Medvirkende: Lena Reinhardtsen (Sofia), Johanne Regine Svendsberget (Emilie), Nora Mæsel Syvertsen (Hanna), Sorya Kim Thach (Aya), Christian Reyes Løvdal (Axel), Jonas Torland Salvesen (Sverre), Amalie De Jong Martinsen (Thea), Bartek Kaminski (Rune), Mathias Revheim-Rafaelsen (Jørgen).

Karakteren Sofia i "Nudes" oppdager at noen har spredd en sex video av henne
Foto: Barbosa Film / NRK

«Barneporno? Det må jo ha skjedd en feil eller noe?»

Viktor, episode 4-6, NRK TV søndag 29. september

Viktor nyter det siste året på videregående. Han har en stor vennegjeng, en søt og snill kjæreste og har nylig blitt valgt til russepresident. Så snur alt. En dag får Viktor en telefon fra politiet. Det viser seg at en Miriam Eriksen har anmeldt han for brudd på straffelovens paragraf 311. Men det var jo bare en tulle-snap ...

Medvirkende: Tord Kinge (Viktor), Louise Tofte Røiri (Nikki), Isak Bekken Lindberg (Daniel), Birk Bjellvåg (Jonas), Camilla Klaudiussen (Gina), Kashayar Afshar (Kristian), Stella Kvam Young (Miriam).

Rollefiguren Viktor i "Nudes"
Foto: Barbosa Film / NRK

«Send et nude? 😜 »

Ada, episode 7-9, NRK TV søndag 6. oktober

Ada lager en profil på Yubo. Det skal egentlig bare være på tull, men så kommer hun i prat med Tobias. Han er skikkelig søt og etter hvert sender hun han noen nakenbilder. Dagen etter får Ada en melding fra en hun ikke kjenner. Jan Erik jobber i Nettvett og forteller at det ligger bilder av henne på et forum. Han kan hjelpe henne, men det begynner å haste ...

Medvirkende: Anna Storeng Frøseth (Ada), Karen Grendal Kolby (Trine), Embla Baarholm (Iselin), Evy Kasseth Røsten (Kjersti), Natalie Bjerke Roland (Anab), Tobias Aksdal (Jan Erik), Trond Alexander Aspelund Lorentzen (Tobias).

Rollefiguren Ada i "Nudes"
Foto: Barbosa Film / NRK

Hvor kan jeg se «Nudes»?

Du kan se «Nudes» i NRKs strømmetjeneste NRK TV.

Episode 1-3 (Sofia) legges ut søndag 22. september kl. 06.00. Sendes også på NRK3 torsdag 26. september kl. 21.20.

Episode 4-6 (Viktor) legges ut søndag 29. september kl. 06.00. Sendes også på NRK3 torsdag 3. oktober kl. 21.20.

Episode 7-9 (Ada) legges ut søndag 6. oktober kl. 06.00. Sendes også på NRK3 torsdag 10. oktober kl. 21.25.

Mer om «Nudes»

«Nudes» solgt til BBC

«Nudes» får premiere under Den norske filmfestivalen i Haugesund