Hopp til innhold
Info fra NRK

Presseinvitasjon til forhåndsvisning av Førstegangstjenesten

NRK inviterer pressen til en eksklusiv forhåndspremiere av serien på Colosseum kino torsdag 11. november kl. 18:00.

Førstegangstjenesten er tilbake

Førstegangstjenesten er tilbake!

Foto: NRK / NRK

Det blir akkreditering både til rød løper og til forhåndsvisningen og det er et begrenset antall plasser. Fire av totalt åtte ferske episoder vil vises, og visningen vil være ferdig til senest kl. 21:00.

Kontakt kommunikasjonsansvarlig Linda Reistad for å søke om akkreditering og skriv i e-posten om du vil ha akkreditering til rød løper, til visningen eller til begge deler.

Gi også beskjed om hvor mange som ønsker akkreditering og om dere har noen spesielle behov (fotoplass, videointervju, intervjuønsker etc). Flere skuespillere fra serien vil, i tillegg til Herman, være til stede.

Anmeldere er også velkommen til å komme og se de fire første episodene fra sal, men episodene vil i tillegg bli sendt ut til anmeldelse samme kveld.

Premiere 12. november

Fredag 12. november får vi endelig et gjensyn med Tanja-Laila Gaup, Ola Halvorsen og alle de andre karakterene i Førstegangstjenesten. Da får vi svar på om Ahre-Ketil Lillehagen kom seg til Afghanistan, og hvordan det går for Preben Lohengren i det russiske fengselet.

De fire første episodene publiseres i NRK TV fredag 12. november kl. 18:00. De siste fire episodene publiseres fredag 19. november, på samme tidspunkt.

Den første sesongen av Førstegangstjenesten har i snitt blitt sett av 2.2 millioner nordmenn.