Informasjon fra NRK

Premiere for «Stanghelle på fredag»

Fredag 8. februar klokken 12:30 går Harald Stanghelle på luften på P1+ i «Stanghelle på fredag». – Jeg går inn i studioet med skrekkblandet fryd, sier han.

Harald Stanghelle

Harald Stanghelle.

Foto: Julia Maria Naglestad / NRK

Harald Stanghelle har vært på radio før, men dette er første gang han selv er programleder.

– Jeg har vært med på mye rart i journalistikken gjennom de siste fire ti-årene, men jeg har aldri vært programleder på radio. Det er med en litt skrekkblandet fryd jeg går inn i studioet i morgen, sier Harald Stanghelle.

Samtidig gleder han seg til å få ta del i mange interessante samtaler og gode historier sammen med spennende gjester. I premieresendingen møter vi, blant andre TV-personlighetene Fredrik Skavlan og Dan Børge Akerø.

Temaet for samtalen er hvordan TV-underholdning har preget og definert våre helgeritualer, våre fellesopplevelser.

Til radiostudioet kommer også filosof Henrik Syse, for å snakke om de politiske skandalene som har hjemsøkt oss det siste året. Språkforskeren Helene Uri kommer for å tale om nyord, og kommentator Åshild Mathiesen er invitert for å samtale om KrF.

– Det blir gøy å samtale med gjester som jeg vet har tanker og historier som vil interessere og glede lytterne våre, sier Harald.

I spalten «Stang inn – Stang ut» byr Harald på en subjektiv oppsummering og poengtert kommentar fra uken vi har bak oss.

«Stanghelle på fredag» sendes hver fredag ettermiddag kl. 12:30 på P1+.