NRK Meny
Normal

Ny kommunikasjonssjef i NRK

Hilde Ebeltoft-Skaugrud er ansatt som ny kommunikasjonssjef i NRK. Hun kommer fra stillingen som pressesjef i Posten.

Hilde Ebeltoft-Skaugrud

Hilde Ebeltoft-Skaugrud er ansatt som ny kommunikasjonssjef i NRK.

Foto: Nils Midtbøen / Posten Norge AS

- Da jeg så stillingsutlysningen, tenkte jeg at dette er den mest spennende kommunikasjonsstillingen i Norge i dag. I alle fall for meg, som er veldig glad i NRK. Det var i NRK jeg startet arbeidskarrieren, og hjertet brenner fremdeles for NRK. Med de utfordringene NRK står overfor, og med endringene i mediebildet, er dette den mest spennende jobben jeg kan tenke meg, sier Ebeltoft-Skaugrud.

Som kommunikasjonssjef vil hun rapportere til strategidirektør Annika Biørnstad og blir en del av ledergruppen i Strategidivisjonen. Biørnstad er veldig fornøyd med ansettelsen:

- NRK skal styrke det kommunikasjonsfaglige området, og Hilde er den beste til å lede dette arbeidet framover. Hun har bred journalistisk og kommunikasjonsfaglig kompetanse, som sammen med en åpen, trygg og tydelig lederstil, gjør henne perfekt som ny kommunikasjonssjef i NRK., sier Biørnstad.

Hilde Ebeltoft-Skaugrud er utdannet journalist. I tillegg til en rekke kurs, har hun også master i endringsledelse fra BI. Hun har hatt en rekke stillinger innenfor kommunikasjon og marked i Posten. Fra 1994 til 2005 jobbet hun i NRK som reporter og programleder.


Ebeltoft-Skaugrud starter i jobben løpet av høsten.

For nærmere informasjon:

Strategidirektør Annika Biørnstad, mobil 916 93 461
Hilde Ebeltoft-Skaugrud , mobil 922 49 477