NRK Meny
Normal

Ny humorserie - "Latter Live"

Premiere på NRK1 mandag 5. januar kl. 22.30: "Latter Live" tar TV-seerne med til humorhuset Latter i Oslo. Her følger vi Norges ledende standupkomikere ikke bare på, men også bak scenen.

Latter Live

I 'Latter Live' møter vi 46 av Norges fremste komikere. Her representrert ved (f.v.) Jonna Støme, Sigrid Bonde Tusvik, Lisa Tønne, Christer Torjussen, Stian Blipp, Zahid Ali og Johan Golden.

Foto: Latter TV

- Dette er noe vi gleder oss til å by på! Det er en gjeng med proffe, morsomme og talentfulle komikere som leverer uke etter uke på Latters scener. Her får folk både morsomt materiale fra scenen og et herlig innblikk i kulissene, sier Christina Rezk Resar, redaksjonssjef for Humor i NRK.

Opptakene er basert på standupshow fra hovedscenen på Latter høsten 2014: "Latter på Latter", "Latter Live" og Latters 10 årsjubileum. I tillegg får vi se standupshow fra den intime klubbscenen.

- Norsk standup holder et veldig høyt nivå, med intelligent og skarpsindig humor. Vi har hatt en fantastisk utvikling i standupbransjen de siste tiårene, hvor vi både har fått mange flere og enda dyktigere komikere, sier produsent i Latter, Elina Krantz.

Dette er første gang TV-seerne får være med backstage på en standupscene.

- Jeg er veldig stolt av "Latter Live"! I løpet av et år har vi over 100 ulike komikere på scenen, og nå får vi vise bredden av denne sjangeren på komikerens premisser. Så det er med skrekkblandet fryd vi nå skal gi hele det norske folk muligheten til å følge humoren også bak scenen, sier Elina Krantz.