Hopp til innhold
Info fra NRK

MGPjr utsettes til høsten

På grunn av koronapandemien utsettes MGPjr til høsten 2020.

Ung mann pynta med sløyfe i halsen og en mosegrønn vest, og en ung kvinne pynta med hvit bluse med svarte prikker og en glitrende bukse.

MGPJR FLYTTES PÅ GRUNN AV KORONAMANDEMIEN: Men kommer sterkere tilbake til høsten.

Foto: Julia Marie Naglestad / NRK

NRK har besluttet å utsette MGPjr-finalen til høsten på grunn av koronapandemien. Det jobbes med å finne en ny dato.

– Vi vet at mange tusen barn og voksne gledet seg til å være til stede under MGPjr og at finalistene gledet seg minst like mye. Vi er veldig lei for at MGPjr 2020 ikke kan sendes som planlagt lørdag 23. mai, men det er viktig å følge de anbefalingene og reglene som gjelder for å beskytte oss mot smitte, sier prosjektleder for MGPjr Eva Rutgerson Bie.

De som allerede har sikret seg billett til finalen kan velge om de vil ha pengene refundert, eller om billettene skal overføres til ny dato til høsten.

  • Ved refusjon: Kontakt Ticketmaster via dette kontaktskjema.
  • Beholde billetten: Om MGPjr skal sendes fra Oslo Spektrum trenger du ikke å foreta deg noe. Er omstendighetene slik at MGPjr skal foregå på en annen arena blir du tilbudt tilsvarende billetter.

– Nå er det viktig å sikre helse og være med på å stoppe spredningen. NRK ser fram til å feire årets unge talenter til høsten med en enda større glede enn vanlig, og vi lover en stor og samlende fest for hele Norge, sier Bie.

NRK følger helsemyndighetens anbefalinger rundt publikumsarrangementer. For å forebygge og begrense smitte skal alle innspillinger som gjennomføres inntil videre gå uten publikum.