Informasjon fra NRK

MGPjr sendes uten publikum

Årets MGPjr arrangeres lørdag 22. august uten publikum til stede.

Ung pynta kvinne og mann holder MGPjr-statuetten foran seg.

PROGRAMLEDERE: Selma Ibrahim og Victor Sotberg leder publikum gjennom MGPjr 2020 lørdag 22. august,

Foto: Julia Marie Naglestad / NRK

Opprinnelig skulle MGPjr ha gått av stabelen 22. mai med tusenvis av publikummere til stede. Arrangementet måtte utsettes på grunn av korona-situasjonen.

Nå er det besluttet at årets finalister likevel skal få vist frem sine bidrag på NRK. Også programlederne er klare for å lede publikum gjennom årets største musikkshow for barn den 22. august.

– Det viktigste for oss nå er at vi får vist fram de dyktige finalistene og de flotte låtene de har laget. Vi er kjempeglade for at vi får til et show på tross av korona-tiltakene. Årets finalister er superdyktige og fortjener å bli sett etter all jobbingen de har lagt ned, sier prosjektleder Eva Rutgerson Bie.

Ikke plass til publikum

Med begrensningene på antall mennesker som kan være samlet, blir det ikke mulig å ha publikum i salen under årets finaleshow. Siden MGPjr først og fremst er et TV show, vil man nå i enda større grad henvende seg til alle seerne der hjemme.

Det blir ikke 100 prosent det MGPjr-showet vi kjenner, men en 100 prosent MGPjr-sending etter de forholdene vi har, sier prosjektleder Eva Rutgerson Bie.

Det vil ogå bli anledning til å stemme på den finalisten man liker best 22.august.

Refusjon av billetter

Kjøpte billetter refunderes via Ticketmaster.

NRK følger til enhver tid med på de offisielt gjeldende reglene til og vil sørge for at de medvirkende, produksjonsteamet og inviterte gjester alltid blir ivaretatt med spesielle smittevernhensyn.