Informasjon fra NRK

MGPjr 2020 – FINALE!

Lørdag 22. august, NRK 1 kl. 19.45.

For første gang blir det et MGPjr uten publikum i salen, men finalistene skal lage et forrykende TV-show til alle som gleder seg der hjemme! En helt spesiell 10-årsfeiring blir det også samme dag.

Jublende barn med Glowsticks i en hule

PERFEKTE DELTAKERE: Du er perfekt! er årets tema i MGPjr. Og det er disse deltakerne også. Lørdag 22. august står de på scenen i Oslo Spektrum. Benk deg foran TV-en kl. 19.45!

Foto: NRK

På grunn av Covid-19 blir det ikke mulig med publikum i salen under årets MGPjr. Dette forhindrer ikke finalistene fra å lage et fantastisk show på scenen for TV-seerne der hjemme.

«Du er perfekt!» er årets tema. Her er den perfekte rekkefølgen for sendingen, lørdag den 22. august:

Programlederne er like perfekte, og dessuten godt kjent fra før. De har jobbet beinhardt med forberedelsene til årets MGPjr. Selma Ibrahim og Victor Sotberg gleder seg til show den 22. august.

– Vi tror det blir en veldig fin og intim sending. Dette blir noe helt annet enn man er vant til å se! Vi har valgt å fokusere mye på finalistene, og vi skal gjøre masse gøy med dem i løpet av sendingen, sier Selma Ibrahim og Victor Sotberg.

Ti-årsjubileum for BlimE

I år er det også jubileum for NRK Supers vennskapskampanje, BlimE, som startet for 10 år siden, under MGPjr i 2010. I denne forbindelse har Victor noe helt spesielt på lur:

– Låta som skal markere 10-årsdagen for BliMe i år er helt spesiell! Vi har laget en ny dans som får urpremiere på MGPjr, sier Victor Sotberg.

Ung mann pynta med sløyfe i halsen og en mosegrønn vest, og en ung kvinne pynta med hvit bluse med svarte prikker og en glitrende bukse.

PERFEKTE PROGRAMLEDERE: Victor Sotberg og Selma Ibrahim skal lede TV-publikum gjennom MGPjr 2020.

Foto: Julia Marie Naglestad / NRK

Følg med på NRK1, lørdag den 22. august kl. 19.45 for en perfekt kveld!