NRK Meny
Normal

Kylie Minogue til Skavlan

Popikonet Kylie Minogue kommer til Skavlan fredag 28.mars sammen med vinneren av Finnmarksløpet, Sigrid Ekran. Til studio kommer også skuespiller og eks-bokser Ray Winstone og den svenske politispaneren Jonas Trolle. John Newman spiller.

Skavlan
Foto: Monkberry / @Monkberry

Kylie Minogue har vært et popikon i flere tiår med monsterhiter som «I should be so lucky», «Locomotion» og «I can´t get you out of my head». Nå er hun klar med albumet «Kiss me once», og kommer til Skavlan for å fortelle om sitt lange liv som verdensstjerne.

Norske Sigrid Ekran bruker alle sine krefter, all sin tid og alle sine penger på å bli verdens beste hundekjører. For et par uker siden førte hun hundene sine 1000 km gjennom to stormer og vant Europas tøffeste hundeløp, Finnmarksløpet, i ren utklassingsstil.

Den britiske skuespilleren og eks-bokseren Ray Winstone er kjent for sine knallharde rollefigurer. Han har gjort en lang rekke britiske tv-serier og filmer som «Indiana Jones», «The Departed» og «Beowulf». Nå er han premiereklar i Hollywoods storsatsing «Noah», der han spiller mot Russell Crowe.

Jonas Trolle er en svensk politispaner som i 2009 ble satt til å spane på sin egen politisjef Göran Lindberg - en mann som senere skulle bli dømt for grov voldtekt, mishandling og hallikvirksomhet. Nå har Trolle skrevet bok om saken som ble svært krevende, også for Trolle personlig.

Den britiske soulstjernen John Newman er bare 23 år gammel, men har allerede fått et internasjonalt gjennombrudd med «Love Me Again», som han skal spille i Skavlan.

Presseansvarlig: Silje Marie Lien , tlf: 97 52 52 87

Marienlyst, 25.mars 2014