Invitasjon til TV-aksjonen

NRK inviterer pressen til NRK Marienlyst søndag 19. oktober for å dekke TV-aksjonen. I år går pengene til Kirkens Nødhjelp og deres arbeid med å skaffe varig rent drikkevann til en million mennesker.

TV-aksjonen 2014

Haddy N'jie og Jan Petter Saltvedt er progamleder for årets TV-aksjon.

Foto: NRK / NRK

Presse som ønsker å dekke hele eller deler av sendingen, bes sende påmelding med navn på journalist/fotograf til Irene Elisabeth Rossland innen fredag 17.oktober kl. 12.00.

Oppmøte og innregistrering i TV-resepsjonen fra kl. 15.45 og videre utover dagen den 19. oktober. Undertegnede henter dere og følger dere inn.

Programledere er Haddy N’jie og Jan Petter Saltvedt, mens Jenny Skavlan er auksjonarius.

Ler mer om årets aksjon på: www.nrk.no/tv-aksjonen .

Og mer om bakgrunnen for TV-aksjonen: 40 år med TV-aksjonen i NRK

Tidspunkt for søndag 19. oktober:

Fra kl. 15.45: Oppmøte i TV-resepsjonen NRK, Marienlyst.

15:55 -19:00: TV-aksjonen 2014: Vann forandrer alt
Violet Road (årets TV-aksjonsband), Anne-Marie Helland, Alexx Alexxander, Petter Skauen, Razika, Lars Martin Myhre, Hilde Hummelvoll og flere gjester

19:00-19:55 Søndagsrevyen/Sportsrevyen

19:55-23:00: TV-aksjonen 2014: Vann forandrer alt
Violet Road, Børge Ousland, Erna Solberg, Aksel Hennie, Berit Svensen, Børge Brende, Razika, Erik Thorstvedt, Jon Almaas, Unni Lindell, Ingrid Stenvold og flere gjester

23:00-23:20: Kveldsnytt

23:20-00.20: TV-aksjonen 2014: Vann forandrer alt
Violet Road, Sigvart Dagsland, Thor Gjermund Eriksen, Anne-Marie Helland og flere gjester.

NB! Forbehold om endringer!

Telefonpanel: I løpet av kvelden vil et telefonpanel med kjente personer ta imot bidrag fra TV-seere som ønsker å gi til Kirkens Nødhjelp. Panelet byttes ut med nye gjester gjennom hele kvelden.

Tilgang: Akkreditering gir adgang til TV-aksjonssendingen som avvikles fra studio 2 på Marienlyst. Et arbeidsområde for pressen med nett- og strømtilkobling opprettes i tilknytning til hallen som fungerer som minglerom og oppholdssted for gjester og presse.

Fotografering: Det vil bli satt opp eget tidspunkt for fotografering av programlederne under sendingen søndag. Det er ikke tillatt å benytte blits i studio under sending. Pressen har ikke adgang til studio uten individuell avtale med presseansvarlige.

Presse bes generelt om å forholde seg til instrukser fra innspillingsleder og presseansvarlige. Garderober og backstage er ikke tilgjengelig for presse. Presse vil få anledning til å snakke med gjester og artister i løpet av dagen etter avtale med presseansvarlige:

Irene Elisabeth Rossland
Epost: Irene Elisabeth Rossland
Tlf.: 988 20 309

Maria Stangeland
Epost: Maria Stangeland
Tlf.: 932 82 116.

Velkommen!

Marienlyst, 10. oktober 2014, NRK Marked