Hopp til innhold
Info fra NRK

Her er programlederne for MGPjr 2017

De er like gamle og like høye – helt på centimeteren, faktisk. Mikkel Niva og Nicolay Ramm opererer i tospann lørdag den 4. november på MGPjr.

ÅRETS PROGRAMLEDERPAR I MGPjr: Nicolay Ramm og Mikkel Niva leder MGPjr fra Telenor Arena. VIDEO: Tonje Bergmo/NRK

Nicolai Ramm deltok i det aller første MGPjr i 2002, som den ene av «To små karer», duoen som gikk av med seieren.

– Mikkel har jeg fulgt med på lenge, og det at vi endelig får jobbe sammen er helt konge. Det skal bli så gøy å leke med ham, sier Nicolay Ramm.

I 2009, mens han studerte journalistikk, hadde han praksis i MGPjr-redaksjonen. Siden har han gjort seg bemerket med blant annet «Helt Ramm i Rio» under OL i Rio i 2016, og han var programleder for MGPjr sammen med Ingrid Gjessing i fjor.

– Mikkel og jeg er akkurat like gamle og akkurat like høye, faktisk. Sånn sett stiller vi helt likt. Vi er helt på høyde.

Gleder seg

Mikkel Niva har nettopp vært med på å avvikle en over seks timer lang direktesending da han var auksjonarius på TV-aksjonen søndag 22. oktober, og er mer enn klar for sin ilddåp som MGPjr-programleder.

– Jeg gleder meg veldig til å arrangere tidenes MGPjr fest sammen med de flotte deltakerne våre! Jeg digger musikk, jeg digger dans, jeg digger Nicolay og jeg digger folk som kaster seg ut i noe de kanskje aldri har prøvd før, og alt dette har MGPjr. Dette blir bra!

Årets motto for MGPjr-finalen er «Hjertespråk» som er tittel på og budskapet i årets felleslåt.

MGPjr sendes fra Telenor Arena lørdag den 4. november.

DET ER FLERE BILLETTER: Her presenteres Mikkel Niva som medprogramleder i MGPjr. VIDEO: Tonje Bergmo/NRK.