NRK Meny
Normal

Gjester i Beat for beat, Nytt på nytt, Skavlan og Lindmo

Collage
Foto: Fotomontasje

2017

Fredag 20. oktober:

Beat for beat:

Gjester i første program: Haddy Njie og Hans Marius Mittet mot André Søfteland og Jenny Langlo.

Nytt på nytt:

Navn på gjester kommer

Skavlan:

Vendela Kirsebom - forteller i den ferske biografien «Alt jeg ikke har fortalt» om sin reise fra lille Hässelby i Sverige til toppen av moteverdenen. TV-personligheten og supermodellen har levd et liv med store kontraster, og fredag forteller hun sin historie i Skavlan.

Mats Wilander - regnes som en av Sveriges største tennisspillere gjennom historien sammen med Bjørn Borg og Stefan Edberg. Den tidligere verdenseneren kommer til Skavlan for å snakke om vinnermentalitet og ungdomsidrett - temaer han er personlig engasjert i.

Aksel Rykkvin - fantastisk guttesopran som har imponert publikum og anmeldere over hele Europa med sin unike stemmeprakt. Nå er 14-åringen kommet i stemmeskiftet, og i fredagens Skavlan gjør han antakelig sin aller siste tv-opptreden som sopran.

David Batra - komiker og kjent for nordmenn som reporter og medprogramleder fra «I kveld med Ylvis». Nå skal han turnere med forestillingen «Elefanten i rummet», som delvis handler om å leve med en toppolitiker. David er nemlig gift med Anna Kinberg Batra, som nylig måtte gå av som leder for det svenske høyrepartiet Moderaterne etter massiv kritikk. Fredag stiller de opp sammen i et intervju for første gang.

Lørdag 21. oktober:

Lindmo:

Else Kåss Furuseth – har gjort stor suksess med soloforestillingen «Kondolerer», en komedie om selvmord og en hyllest til livet. Nå er humoristen klar for oppfølgeren, som har fått tittelen «Gratulerer».

Nancy Herz, Amina Bile og Sofia Srour – har blitt bedre kjent som «De skamløse jentene». Gjennom kronikker og utspill i media har de satt søkelys på tema som sosial kontroll av minoritetsjenter.

Ingebjørg Bratland – Telemarksartisten er ute med sin tredje soloplate, og på Lindmo opptrer hun med låten «Bror»

Jon Larsen – jazzmusiker og meteorittentusiast. Han har forbløffet både NASA og det internasjonale forskermiljøet med sin metode for å samle og identifisere «stjernestøv» langs fortaukanter i bybildet. Han kommer for å fortelle om sin store hobby og lidenskap.