Hopp til innhold

Gjester hos Lindmo 7. mars

Det blir MGP-moro når Silya Nymoen og Åsleik Engmark entrer Lindmo-studioet. Silya er én av årets programledere, og Åsleik har laget teaterforestilling basert på sangtekster fra hele Melodi Grand Prix-historien.

Anne Lindmo

Anne Lindmo.

Foto: Evy Andersen / NRK

Anne får også besøk av komiker og skuespiller Odd Magnus Williamson. "Odda" er aktuell med den nye komiserien "Mellom bakkar og berg", som er en slags "Norge rundt"-parodi.

Dessuten kommer den svenske skribenten og filmskaperen Ronnie Sandahl som er aktuell med filmen "Svenskjävel". Filmen handler om alle de unge svenskene som forlater hjemlandet for å tjene penger i Norge, og Sandahl mener denne utvandringen er av minst like viktig historisk betydning som utvandringen til Amerika.

Til slutt i sendingen får Anne besøk av to forskere fra polarinstituttet som driver ekstremforskning i Arktisk, hvor de frivillig lar båten de er på fryse inn i isen for dermed prøve å finne nøkkelen til klodens klimafremtid.

Ukas musikalske innslag er det Thomas Dybdahl, Monica Heldahl og bandet In the Country som står for. De har slått hodene sine sammen og skal fremføre en ny låt fra deres rykende ferske utgivelse.

Presseansvarlig: Maria Stangland , 932 82 116

NRK Kommunikasjon

Marienlyst, 4. mars 2015