NRK Meny
Normal

Gjester i Alle mot 1, Nytt på nytt, Skavlan og Lindmo

Montasje
Foto: Fotomontasje

2018

Uke 8

Fredag 23. februar

Nytt på nytt:

Christian Vennerød og Markus Bailey.

Skavlan:

Etter skilsmissen fra prinsesse Märtha Louise har Ari Behn fått et nytt liv. Til Skavlan kommer han for å fortelle om den nye tilværelsen som billedkunstner og deltidspappa.

Halie er et nytt musikalsk stjerneskudd fra Bergen, med en fantastisk stemme. I fredagens program fremfører hun låta «Youth», i det som blir hennes første TV-opptreden noensinne.

Lene Cecilia Sparrok vant Sveriges Oscar for sin hovedrolle i filmen «Sameblod». Dette var Lene Cecilias aller første filmrolle, og 20-åringen fra Nord-Trøndelag har allerede fått flere internasjonale priser etter at filmen er vist på filmfestivaler verden over.

Sofia Haugan har laget dokumentarfilm om å leve med en kriminell og rusmisbrukende far. I snart premiereklare «Røverdatter» forsøker hun bli kjent med, og bedre forstå, pappaen sin.

Forfatter, komiker og språknerd Fredrik Lindström er en av Sveriges aller mest kjente TV-personligheter. For tre år siden holdt han en rekke show også i Norge, og nå skal han ut på ny turné i Sverige med forestillingen «Samkväm»

Lørdag 24. februar

Alle mot 1:

Hans Olav Lahlum

Eilev Bjerkerud

Silje Reiten Nordnes

Lindmo:

Anders Baasmo Christiansen fra «En natt» møter kollega Pia Tjelta.

Psykolog Peder Kjøs avmystifiserer det som skjer på terapeutens kontor.

Datarock med frontfigur Fredrik Saroea har byttet ut røde treningsdresser med svarte. De spiller låta «Laugh in the Face of Darkness».

Beat for beat har sesongpremiere senere i vår.