Else og Markus gjenforent i Innetid

Else Kåss Furuseth og Markus Neby fra «Kåss til kvelds» klarer simpelthen ikke å være fra hverandre. Denne uka leder de «Innetid» i livestrømmen NRK Alltid sammen.

Else og Markus skal lede "Innetid" på NRK Alltid sammen

ENDELIG SAMMEN IGJEN: Else og Markus leder «Innetid» denne uka.

Foto: NRK

Selv om seersuksessen «Kåss til kvelds» hadde sesongavslutning for to uker siden kan du nå se Else Kåss Furuseth og Markus Neby sammen igjen. Denne uka skal de nemlig lede «Innetid» på livestrømmen NRK Alltid sammen.

Endelig litt Svisj-TV

Programleder Else Kåss Furuseth lover hun skal ta godt vare på inventaret i studio.

- Nydelig å få lov til å låne Karen Maries sofa. Har fått streng beskjed om å ikke søle. Og kos å få være litt «støttekontakt» på dagtid med eksperter i studio. Endelig litt Svisj-TV igjen, sier Kåss Furuseth.

Markus Neby ser frem til å tilby godt selskap.

- Deilig å få jazza litt i selskap med de der hjemme som baker boller, har hjemmekontor med oss som bakgrunn, eller bare går hvileløst rundt i stua fordi de er ferdig med å rydde i alle skap og boder, sier Neby.

Det blir selvsagt mulighet for interaksjon med programlederne, som ønsker alle seere hjertelig velkommen i gode venners lag:

- Det er hyggelig med alle som melder seg på i chatten; vi er jo som en god vennegjeng som har fast møte på formiddagen, avslutter Neby.

Upopulære pangoliner og bildequiz

Duoen kan blant annet by på gøyale og elskverdige gjester, den nye bildequizspalten «Bikkje eller ikkje» og man får anledning til å ta «samlivstempen» - en uhøytidelig kanarifugl i bur for koronagruven mange samboere føler seg innestengt i.

Her er en oversikt over gjester denne uka:

Mandag:

  • Psykolog Cathrine Sagen og programleder Steinar Sagen
  • «Lisenskontrollør» Njål Engesæth

Tirsdag:

  • Zoolog Peter Bøckman
  • Ken André Ottesen, mannen bak instagramkontoen @badesken

Onsdag:

  • Programleder og fotballekspert Aleksander Schau
  • Programleder Live Nelvik

Torsdag:

  • Komiker Hasse Hope
  • Radioprofil Niklas Baarli og samboer Benjamin Silseth

Les mer om NRK Alltid sammen her.