Informasjon fra NRK

Dokusommer i NRK TV

Dokusommer hos NRK byr på mange spennende, hjerteskjerende, sjokkerende, varme og interessante nye titler. Publisert i NRK TV fredag 18. juni.

louis theroux tiger king stemningsbilde NRK TV

Louis Theroux – kva skjedde med Tiger King?

Louis Theroux dypdykker i historien om kultfiguren Joe Exotic, møter Carole Baskin og spør hva som skapte Tiger King.

Hemingway

Hemingway - key bredde - NRK TV

Hardbarka eventyrer, litterær stilskaper og en legende i sin egen tid. Ernest Hemingway fascinerer og inspirerer stadig nye generasjoner. En serie på 6 episoder.

Ein djevel i Guds hus

ein djevel i guds hus key bredde NRK TV

Peter Ball var ein biskop med kjendisstatus i Storbritannia. Han var også ein serieovergripar som misbrukte unge gutar. En serie på 2 episoder.

Oscar Pistorius

Oscar Pistorius

Den 14. februar 2013 våkner folk til nyheten om at Sør-Afrikas store idrettshelt Oscar Pistorius har skutt og drept kjæresten sin. Serien er på 4 episoder.

Oppdrag Escobar

Oppdrag Escobar - key bredde - NRK TV

Den sanne historia om ein triggerhappy leigesoldat som blir send til verdas største kokainimperium i Colombias jungel for å drepe Pablo Escobar.

Infiltratøren

Infiltratøren - key bredde - NRK TV

Peter Rätz var i mange år en høyt respektert mann i Bandidos og Hells Angels. Så ble han avslørt som politi-informant. Serien er på 6 epiosder.

Blue Code of Silence

Blue code of silence - key bredde - NRK TV

En ambisiøs politimann i NYPD havnet på skråplanet under dekke av politiskiltet. Så varslet han mot sine egne og ble hatet av alle. Norsk dokumentar.

Belushi

Belushi - key bredde - NRK TV

Den legendariske komikaren John Belushi kapra hjartet til publikum. Men livet hans tok brått slutt etter ein overdose. Dette er historia om han.

Britney

Britney - key bredde - NRK TV

Fakta, rykter og konspirasjonsteorier – hva er sant om Britney Spears? Journalist Mobeen Azhar undersøker før Britney selv vitner i retten 23. juni.

Sko å dø for

Sko å dø for - key bredde - NRK TV

Folk har bokstavelig talt blitt drept for et par basketballsko. Historien om Air Jordan handler om rase, klasse og nådeløs markedsføring.

The Wolfpack

the wolfpack key bredde NRK TV

De seks brødrene levde isolert i en leilighet i New York. For å unnslippe sitt innestengte liv gjenskapte de yndlingsfilmene sine på gutterommet.

The Bee Gees

The Bee Gees - How can you mend a broken heart - key bredde - NRK TV

Mye mer enn paljetter og falsetter. Popeventyret om brødrene Gibbs strakte seg over seks tiår og resulterte i talløse hits, også for andre artister.

Eit bilde av Lee Miller

Eit bilde av Lee Miller - key bredde - NRK TV

«Eg vil heller ta eit bilde enn vere eitt». Miller var Vogue-modell og Man Rays muse, før ho sjølv vart ein banebrytande fotograf og krigsreporter.

WeWork-skandalen

WeWork-skandalen - key bredde - NRK TV

WeWork skulle børsnoteres. Selskapet, ledet av den hippie-messianske Adam Neumann, ble verdsatt til hele 47 milliarder dollar. Men så sprakk bobla.

Dingodrapet – mareritt i villmarka

Dingodrapet - mareritt i villmarka - key bredde - NRK TV

August 1980: Den ni månader gamle babyen til Michael og Lindy Chamberlain blir teken av ein dingo og aldri funnen. Men snart blir paret mistenkt. Serien er på 3 episoder.

Reisen til Utopia

Reisen til Utopia - key bredde - NRK TV

Med dårlig klimasamvittighet flytter de fra slektsgården i Telemark til en energinøytral økolandsby. Men prosjektet preges av forsinkelser og kriser.

Blackfish

Blackfish - key bredde - NRK TV

Tre menneske blei drepne i Seaworld. Denne hjarteskjerende historia avslører kor lite vi har lært av våre intelligente og kjenslevare medskapningar.

Acasa, mitt hjem

Acasa - mitt hjem - key bredde - NRK TV

Prisbelønt dokumentar om familien Enache som måtte forlate det frie livet i villmarka og flytte til byen – uten penger, jobb eller støtteapparat.

Jeg og min penis

jeg og min penis key bredde NRK TV

Menn snakker om penisen sin og hva den betyr for dem. Fotokunstner Amaju X vil fjerne tabuet fra ereksjonen og ta den tilbake fra pornoen.

Skrekkens hus på Jersey

Skrekkens hus på Jersey - key bredde - NRK TV

Den idylliske kanaløya har en mørk fortid med groteske overgrep mot barnehjemsbarn. Mange visste det, men ingen gjorde noe.